ΠΡΟΓΡΑΜΑ



VER. 01

BMU EUROPEAN MOTOCROSS CHAMPIONSHIP

GRAND PRIX BULGARIA 2019

MX CIRCUIT TROYAN, CITY OF TROYAN

06-08.09.2019

		ПЕТЪК	FRIDAY
14:30 - 18:30		АДМИНИСТРАТИВЕН И ТЕХНИЧЕСКИ КОНТРОЛ	ADMINISTRATIVE AND TECHNICAL CONTROL
17:00		СРЕЩА НА ЖУРИТО И ОРГАНИЗАТОРА	JURY MEETING
		СЪБОТА	SATURDAY
06:30 - 11:30		ПОЛИВАНЕ (ПРИ НЕОБХОДИМОСТ)	WATERING
08:00 - 11:30		АДМИНИСТРАТИВЕН И ТЕХНИЧЕСКИ КОНТРОЛ	ADMINISTRATIVE AND TECHNICAL CONTROL
12:00		БРИФИНГ СЪС СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ (НА СТАРТА)	RIDERS BRIEFING
12:30 - 12:50	MX	СВОБОДНА ТРЕНИРОВКА	FREE PRACTICE
12:55 - 13:15	MX2	СВОБОДНА ТРЕНИРОВКА	FREE PRACTICE
13:20 - 13:40	MX1	СВОБОДНА ТРЕНИРОВКА	FREE PRACTICE
13:45 - 14:00	MX85	СВОБОДНА ТРЕНИРОВКА	FREE PRACTICE
14:05 - 14:20		СВОБОДНА ТРЕНИРОВКА	FREE PRACTICE
14:25 - 14:50	MX	ПРОБА СТАРТ И КВАЛИФИКАЦИЯ	START PRACTICE AND QUALIFYING
14:55 - 15:20	MX2	КВАЛИФИКАЦИЯ	QUALIFYING PRACTICE
15:25 - 15:50		КВАЛИФИКАЦИЯ	QUALIFYING PRACTICE
15:55 - 16:15	MX85	КВАЛИФИКАЦИЯ	QUALIFYING PRACTICE
16:20 - 16:35	MX65	КВАЛИФИКАЦИЯ	QUALIFYING PRACTICE
16:40		ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
16:50 - 17:10	MX	МАНШ 1 (15 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 1 (15 MIN. + 2 LAPS)
		ПОЛИВАНЕ (ПРИ НЕОБХОДИМОСТ)	WATERING
		НЕДЕЛЯ	SUNDAY
06:30 - 07:30		ПОЛИВАНЕ	WATERING
09:00 - 09:10	MX	WARM UP	WARM UP
09:15 - 09:25	MX2	ПРОБА СТАРТ И WARM UP	START PRACTICE AND WARM UP
09:30 - 09:40	MX1	ПРОБА СТАРТ И WARM UP	START PRACTICE AND WARM UP
09:45 - 09:55	MX85	ПРОБА СТАРТ И WARM UP	START PRACTICE AND WARM UP
10:00 - 10:10	MX65	ПРОБА СТАРТ И WARM UP	START PRACTICE AND WARM UP
10:30		ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО	OFFICIAL OPENING CEREMONY
10:50	MX	ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
11:00 - 11:20	МΧ	МАНШ 2 (15 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 2 (15 MIN + 2 LAPS)
11:25	MX2	ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
11:35 - 12:05	MX2	МАНШ 1 (25 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 1 (25 MIN + 2 LAPS)
12:10	MX65	ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
12:15 - 12:35		МАНШ 1 (10 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 1 (10 MIN + 2 LAPS)
12:40		ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
12:45 - 13:05	MX85	МАНШ 1 (15 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 1 (15 MIN + 2 LAPS)
13:10		ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
13:15 - 13:40	MX1	МАНШ 1 (25 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 1 (25 MIN + 2 LAPS)
14:00		ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
14:10 - 14:40	MX2	МАНШ 2 (25 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 2 (25 MIN + 2 LAPS)
14:45		ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
14:55 - 15:10		МАНШ 2 (10 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 2 (10 MIN + 2 LAPS)
15:15		ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
15:25 - 15:45	MX85	МАНШ 2 (15 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 2 (15 MIN + 2 LAPS)
15:50	MX1	ЗОНАТА ЗА ИЗЧАКВАНЕ СЕ ЗАТВАРЯ	WAITING ZONE CLOSES
16:00 - 16:25	MX1	МАНШ 2 (25 MIN + 2 ОБИК.)	RACE 2 (25 MIN + 2 LAPS)
16:30		НАГРАЖДАВАНЕ	PRIZEGIVING CEREMONY



















SUPPLEMENTARY REGULATIONS

BMU European Motocross Championship 2019

Round 6

September 06-08, 2019

Venue: mx circuit Troyan, city of Troyan

1. ORGANIZERS

Bulgarian Motorcycle Federation (BMF)

SMC Troyan Motorsport 01

2. CLASSES

MX65 MX85 MX2 (Junior) MX1 MX and MX Veteran

3. ACCESS

See attached map

Nearest city:	Troyan, at 3km. from the circuit,
GPS coordinates:	24°42'0.37"E / 42°55'41.92"N

4. CIRCUIT INFORMATION

mx circuit "Troyan" length: 1675m. width: 6m. BMF homologation (FIM Europe for the event)

5. NEAREST HOSPITAL

Name:General Hospital of TroyanApproximate distance from venue:5km.











6. OFFICIALS

BMU Steward:	Bogdan NIkolov
Race Director:	Panteley Naydev
Chief Technical Steward:	Georgi Peev
Administrative control:	Ivo Tsvetanov
Paddock Official:	SMC Troyan Motorsport 01
Timekeeper:	Deyan Tsvetkov
CMO:	Petyo Marinov
Chief Flagmrashal:	Todor Benev

7. MEETINGS OF THE RACE DIRECTION

Friday Saturday 18:30 Sunday 17.30 Venue: Race Direction Office

8. ADMINISTRATIVE AND TECHNICAL CONTROL

Friday 12:00 – 19:00 / Sunday 07:00 – 08:00

9. INSURANCE, ENTRIES AND STARTING PERMISSIONS

All riders must be authorized by their national federation (FMN) in order to participate in the event(s) via starting permission plus license confirmation (to be presented at the administrative control). All entries must be sent minimum 2 days before the beginning of the Administrative control. All riders will be required to sign additional documents at the Administrative control.

Riders under the age of 18 (minors) must be accompanied by a legal representative (parent or guardian) at the technical and Administrative control.

By singing and stamping the Starting permission for a rider, their FMN declares that the rider in question:

- has a valid insurance for motorcycling sports according to FIM Europe requirements,
- has no bans or prohibitions that prevent them to participate in the event,
- is physically and mentally fit to participate in the event,
- has the sporting skills of the required level in order to participate in the event without endangering him or other participants during the event

The organizers disclaim all responsibility for damage to a motorcycle, its accessories and components arising out of an accident, fire or other cases.

The organizers have contracted a third party insurance according the BMU regulations for the days of the event (Friday, Saturday and Sunday) for the amount of 200 000 euro.

All Starting permissions must be sent to Ivo Tsvetanov Email: <u>ivotsv@gmail.com</u>, mobile: +359 886 411 400

10. ENTRY FEE

30 euro per rider (MX2, MX1 and MX), MX65 and MX85 - no entry fee











11. FREE PRACTICES, TIME PRACTICES AND RACES

Free practices, Qualifying Practices and Races will be run according to the timetable enclosed.

12. RENUNCIATION OF ANY RECOURSE AGAINST SPORTING AUTHORITIES

Riders renounce all rights of appeal against the organizer, his representatives or agents by arbitration or before a tribunal or any other manner not foreseen by the BMU Regulations or the FIM Europe Sporting Code where applicable, for any damages for which they could be liable in consequence of all acts or omissions on the part of the organizer, his officials, representatives or agents in the application of these regulations or contributed to or arising out of their actions.

SPECIFIC AND ADDITIONAL REGULATIONS FOR THE EVENT:

Place and date: Sofia, August 1st , 2019

Approved by Organizers:

BMF / SMC Troyan Motorsport 01

OTORC

Approved by Race Director:

Approved by BMU:

Sofia, August 1st , 2019

Panteley Naydev

Enclosed:

Map of the circuit Access Map

CIRCUIT LAYOUT / CIRCUIT FACILITIES









ACCESS MAPS TO MX CIRCUIT TROYAN

