Campionatul Mondial de SuperEnduro 2019 – Jozsa Norbert-Levente #32

norbi Jozsa Norbert-Levente participa pentru a doua oara in Campionatul Mondial de SuperEnduro, la clasa Juniori. Anul trecut acesta a incheiat pe locul 8 in clasamentul general si a obtinut cel mai bun loc, locul II, in chiar ultima etapa din Suedia.

Anul acesta  Jozsa Norbert-Levente a reusit sa urce pe podium inca de la prima etapa a Campionatului Mondial de SuperEnduro, acesta obtinand bronzul in Polonia, la Cracovia. A doua etapa a avut loc acum 4 zile, la Riesa, in Germania. Norbi a terminat pe locul 5, acesta fiind si locul pe care se afla acum in clasamentul general mondial.

In exclusivitate pentru Federatia Romana de Motociclism, la finalul GP-ului Germaniei acesta ne-a declarat:

„Traseul nu prea a fost tocmai pe placul meu, am avut o gramada de sarituri, asta favorizand pilotii care vin din motocross.  O sa ma pregatesc mai bine pentru runda urmatoare, astfel incat sa pot tine ritmul la varf indiferent de tipul traseului. Sunt una peste alta  multumit ca am terminat pe 5 in clasament final mondial. Sper ca etapele din Spania vor fi mai tehnice. Multumesc sponsorilor pt sustinere”.

@X-Grip @Grenzgaenger @teamhillclimb @jakracing #xgripmousse #xgriptyre #xgripworks #teamhillclimb #grenzgaenger #L&A #Masterbike #PoemDesign #Szinkersrl #Forma #mxmotors #zonaenduro #letsridegraphics #dmxsuspension #vikingpruszynski #poweringoffroad #FRM #MTS

Va reamintim ca pentru a doua oara consecutiv Norbi a fost declarat Sportivul Anului FRM (2017 si 2018).

Felicitari si mult succes in etapa spaniola de la Madrid din 26 ianuarie 2019!

 

______

Foto: Mihai Birca