Campionatul National si European BMU de Viteza – 05-07.10.2018 – Et. IX-X – MotorPark Romania

95 asfdasldkhPeste doar doua zile ne intalnim pe circuitul de Viteza de la Adancata pentru a ne sustine favoritii si a afla impreuna campionii nationali si balcanici din acest sezon competitional. Federatia Română de Motociclism impreuna cu clubul CSM Bucuresti organizeaza intre 5 si 7 octombrie 2018 etapele IX si X din Campionatul National de Viteza si etapele X si XI din Campionatul European BMU Road Racing. Acestea sunt etapele finale si avem astfel toate motivele sa fim alaturi de sportivii nostri in incercarea de a urca si in acest an pe cele mai inalte trepte ale podiumului.

Vor concura clasele: Superbike, Supersport, F1000, F600, 125SP, SSP 300cc, Juniori 1, 85cc si Oldtimer si Veterani +40.

15 fhasdlklas gggCu siguranta cea mai asteptata cursa va fi cea a clasei Superbike, acolo unde Robert Muresan (CSM Bucuresti), aflat in acest an pentru prima data la bordul unei motociclete Ducati, conduce in clasamentul general european BMU cu o diferenta de doar 6 puncte in fata bulgarului Martin Choy. Mai mult, Angel Karanyotov se afla pe locul trei la doar 12 puncte de Robi. Sportivii bulgari au venit deja in România si se antreneaza de mai bine de o saptamana in perspectiva acestor etape finale europene BMU.

C43A0279La clasa Supersport, Ionel Pascota a luat deja o optiune clara pentru victorie in Campionatul European BMU si are inaintea acestor ultime doua etape 39 de puncte avans in fata bulgarului Alexander Georgiev. O lupta stransa urmeaza sa se dea pentru argint in campionatul national, unde Dan Mainescu (CSM Bucuresti) si Adrian Petrovici (Constanta Moto Racing Team) sunt despartiti in acest moment de doar 5 puncte.

La clasa F1000 vom avea o lupta stransa pentru aur intre Alexandru Szekely (CS Dumbravita), si Adrian Rus (CSM Bucuresti). In acest moment, intre acestia, diferenta este de doar 2 puncte.

La F600 Vlad Neaga nu mai poate pierde locul 1 si este la doar 5 puncte de primul loc in clasamentul general provizoriu al Campiontului European BMU.

C43A9183 gggVineri 5 octombrie 2018 este ziua dedicata antrenamentelor libere si calificarilor. Sambata, 6 octombrie 2018, prima cursa a zilei este programata la ora 14:20, respectiv cursa clasei Juniorilor si motocicletelor de 85cc. Cursa clasei Superbike este programata la ora 16:50, iar festivitatea de premiere la ora 18:20, imediat dupa ce se va incheia cursa motocicletelor clasice.

Duminica, 6 octombrie 2018, cursa clasei Supersport este programata la ora 13:30, iar cursa clasei Superbike la ora 14:10. Festivitatea de premiere pentru toate clasele este programata la ora 16:00

Programul si Regulamentul Particular al CNIR Viteza Et. IX si X sunt disponibile aici.

Vă asteptam!