CE BMU Supermoto – Ultima Etapa – Plevna 21.10.2018

neagaVlad Neaga incheie Campionatul European BMU de Supermoto pe locul III la clasa OPEN. Sportivul clubului VN Motorsport Timisoara reuseste sa adune in acest sezon competitional 218 puncte si patru clasari pe podium, inclusiv una pe cea mai inalta treapta. Felicitari!

Federatia Bulgara de Motociclism a organizat pe 21 octombrie 2018 ultima etapa din Campionatul European BMU la Supermoto. Aceasta s-a desfasurat pe circuitul din Plevna.

La clasa SM85 Daniel Babescu (Taifun Racing Timisoara), incheie acest sezon pe locul 7, iar Daria Ganescu (ACS Odobesti), pe 9.

Patrick Pascota (Pascota I.I. Racing Timisoara), se claseaza pe locul 4 in Clasamentul General (avand insa 4 manse mai putin disputate).

Multumita rezultatelor obtinute de sportivii nostri, România încheie pe locul 3 în Clasamentul General pe națiuni această competiție.

Clasamentul General Final al CE BMU Supermoto 2018 este disponibil aici.

Cu ocazia etapei de la Plevna a avut loc si ultima etapa nationala a clasei Scutere. Campion Național 2018 este Ciurescu Laurentiu de la C&C Motor Racing Lugoj cu 122 de puncte. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Felicitări!