CNMV etapa a patra la final

Motorsport Race Management a organizat in complexul ialomitean Adancata, alaturi de Century Team, etapa Finala a ‪#‎CNMV - Campionatul National Motociclism Viteza Etapa IV 24-27 Septembrie 2015
Evenimentul sub Patronajul Federatiei Romane de Motociclism si a Promotorului HoleShot Track Events s-a desfasurat in premiera pe circuitul de 4.129 KM

andrei gemes foto ATA-107

Vezi video http://www.motorsportracemanagement.ro/live/

Vezi foto galerie FB

A fost o etapa in care pentru prima oara pilotii au avut parte de 4 zile de competitie, solutie optima pentru cei 4.129 km
Au fost anuntate 7 clase Juniori 1, 85cc, 125cc SP/GP, Debutanti 600, SuperSport 600, Debutanti 1000, SuperSport 600 si SuperBike 1000.
Vremea a fost una potrivita pentru motorsport in zilele de Joi si Vineri pilotii avand nu mai putin de 9 posibilitati de intrari in pista.

In ziua de sambata, desi startul a fost amanat cu o ora din cauza conditiilor meteo unde ceata acoperea circuitul, antrenamentele si calificarile s-au desfasurat in conditii perfecte.
Duminica sub amenintarea ploii, peste 40 de piloti au luat startul in sesiunile de warm-up.
In Asteptarea curselor, publicul a fost animat de demonstratii de freestyler Quad – Alexandru Tudor #23 – campion national si de o demonstratie de monoposturi.

Cursele ‪#‎CNVM au fost transmise in direct pe internet.

La clasa J1 castigatori au fost:
Loc 1 – Denis Pop – Steaua GTH
Loc 2 – Razvan Stanescu – Steaua GTH

Clasa 125 SP
Loc 1 - Razvan Mates Mates – Steaua GTH
Loc 2 – Denis Pop – Steaua GTH
Loc 3 – David Catana – Steaua GTH

Clasa Moto 3 a avut un singur reprezentant Ionut Cornea de la Las Vegas Arad

La clasa Debutanti 600, Adrian Petrovici nu a avut nici o problema in a castiga locul 1
Loc 1 - Petrovici Adrian Liviu – Taifun Racing Timisoara
Loc 2 – Mihnea Opartan – AMC Kart
Loc 3 – Giorgio Versaci – Century Team
(Cursa inregistrata - www.motorsportracemanagement.ro/live ora 01:45:00)

Cursa de Debutanti 1000, a adus in prim plan o lupta spectaculoasa intre pilotii pretendenti la podium unde ambitiile au fost foarte mari. Ne-am bucurat de prezenta si prestanta lui Andrei Enescu care pregateste astfel participarea in campionat pentru 2016. Astfel clasa a urcat pe podium pe:
Loc 1 - Enescu Andrei - Motorsport Race Management
Loc 2 – Harel Guy – Taifun Racing
Loc 3 - Iuliu Mihai - Taifun Racing
(Cursa inregistrata - www.motorsportracemanagement.ro/live ora 02:34:30)

Cursa Supersport 600 nu a fost mai prejos, spectacolul total l-a facut ca de fiecare data Ionel Pascota care a plecat de pe ultimul loc al grilei datorita neparticiparii sale in sesiunile de calificari. Ionut s-a impus la o distanta mai mult decat confortabila de 36.401 secunde fata de locul 2
Loc 1 - Pascota Ionel - Pascota Racing Timisoara
Loc 2 - Draghici Emil - AMC Kart
Loc 3 - Adrian Ciujdea - Steaua GTH
(Cursa inregistrata - www.motorsportracemanagement.ro/live ora 03:28:00)

Cursa cea mai asteptata avea sa fie si una deosebita datorita evenimentelor care au intrerupt cursa de nu mai putin de doua ori.
Prima data cursa a fost neutralizata in urma accidentului din virajul 13 a lui Eduard Alexandrescu – Pro Bike, care a primit ingrijirile medicale promt la fata locului.(min 04:36:40 video)
Cursa a fost restartata dupa 20 de minute iar in turul 4 in acelasi viraj 13 a venit randul lui Daniel Vargolici – AMC Kart sa aiba un impact puternic cu pista (min 05:04:10 video) cea ce a dus la a doua neutralizare cu steag rosu a cursei. Din nevericire Daniel Vargolici – a fost diangnosticat cu fractura costala si transportat la spital.

Cursa a fost reluata a doua oara comform procedurilor si s-a mers pana la final fara nici un incident.
Loc 1 - Catalin Cazacu - Taifun Racing Timisoara
Loc 2 - Bogdan Vrăjitoru - CSM Bucuresti
Loc 3 - Cosmin Costescu - Taifun Racing Timisoara
(Cursa inregistrata - www.motorsportracemanagement.ro/live ora 04:35:00)

O nota aparte a adus evenimentului si petrecerea de sambata seara unde ca invitati, organizatorul a urcat pe scena pe DJ Project & Adela, concert incheiat cu un foc de artificii.

Consideram ca s-a incheiat un an bun pentru motociclismul romanesc, ca s-a evoluat constant de la cupa de omolgare si cu fiecare etapa in parte, pana la etapa a IV-a etapa finala, si cu siguranta intregul colectiv de organizatori, promoter, federatie, piloti si mecanici si toti cei implicati vor creste acest campionat.
Multumim in mod special complexului ialomitean din Adancata, Primaria Adancata, MediUrg Ploiesti si in special dr Popa Laura, RPG Security, Federatia Romana de Motociclism, sponsorilor, echipelor si pilotilor, Blitz Technology.

Multumim Partenerilor media ProSport, PitSTOPS.ro, FlyCams
Credit FOTO: Andrei GemesLuminita GemesCamelia Grozea

http://www.motorsportracemanagement.ro/live/

 

Rezultate Complete CNIR Viteza Etapa 4 Adancata.

CNIR Viteza – Clasament General 2015.