Cronica Campionatului Alpe Adria Vintage – Slovakiaring Et.I&II – Sarac Cristian lider la clasa AA Classic

C43A2138Sarac Cristian de la clubul Arici Supermoto Arad a castigat ambele etape disputate la inceputul acestei luni pe circuitul Slovakiaring, in cadrul Campionatului Alpe Adria Vintage Road Racing, clasa AA Classic.

Etapa a fost organizata de  Federatia Slovaca de Motociclism si clubul sportiv local Hlohovec. S-au desfasurat in paralel etape din  Campionatul European Alpe Adria si Campionatul National Slovac.

Sarac Cristian ocupa astfel fotoliul de lider al celei mai puternice clase din Campionatul european Alpe Adria Vintage. O prestatie foarte buna a avut si Beleiu Alexandru de la clubul Ghiroda si Giarmata Vii, acesta reusind in cele doua manse un loc 2 si un loc 3. Benke Levente de la clubul  VIK Power Arad, se afla acum pe locul 6 in clasamentul general al aceleiasi clase, iar Caradjov Iosif (Lupo Racing Timișoara) pe 5.

La clasa cea mai populara, cea de 500cc, Stochici Sebastian  de la clubul  VIK Power Arad ocupa dupa cele doua etape pozitia a VIII-a in clasamentul general Vintage.

Rezultatele Europe Cup + Alpe Adria Vintage Championship sunt disponibile aici.

Clasamentul General după două etape ALPE ADRIA Road Racing Championship 2019 – Vintage este disponibil aici.

Felicitări tuturor!