Cronica CR (Est) Hard Enduro Targu Neamt – Pipirig 04-05.09.2021

WhatsApp Image 2021-09-05 at 19.09.24Campionatul Regional de Hard Enduro al Zonei de Est a avut programata la sfarsitul saptamanii trecute concursul de la Pipirig. Hard Enduro Targu Neamt a fost organizat de clubul cu acelasi nume intre 4 si 5 septembrie 2021.

Au concurat clasele PRO, Expert, Veterani, Fete si Hobby.

Am avut parte de o cursa frumoasa, cu o ultimă zi de concurs foarte dificilă atât pentru sportivi cât și pentru organizatori. Peste noapte a plouat și astfel traseul a pus la grea încercare concurenții. Clasa Hobby a avut parte de probabil cea mai grea cursă din acest sezon competițional.

Se impune la clasa PRO multiplul campion național de Hard Enduro: Jozsa Norbert Levente de la clubul Master Bike Cluj. Coechipierul său, Stroișteanu Bart, urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului clasei Veterani.

WhatsApp Image 2021-09-05 at 19.09.25 (3)Cel mai bun Expert este de la clubul Jitsu Zărnești: Guiman Gheorghe Alexandru. Clasa Hobby este câștigată de Nistor Ovidiu Iulian (Black Ryders Sibiu).

Hanna Bianca Nistor de la Dirt Bike Riders Baia Mare este cea mai bună fată. Aceasta este urmată de Radu Alexandra Claudia (Top Cross TCS Otopeni), și, pentru prima dată într-o competiție oficială, sosește pe locul trei Maria Teodora Secul (X-Cape Racing Team Bacău). Felicitări!

Rezultate Finale CR Hard Enduro Targu Neamt 04-05.09.2021