Cronica CR Hard Enduro Piatra Craiului – Zarnesti 21-22.09.2019

C43A0839 bbbLa sfarsitul saptamanii trecut a avut loc la Zarnesti prima editie a Hard Enduro Piatra Craiului. Competitia a fost organizata de Clubul Sportiv Master Bike Cluj in colaborare cu Asociatia Moto24 intre 21 si 22 septembrie 2019. Hard Enduro Piatra Craiului a contat in Campionatul Regional de Hard Enduro al Zonei Centrale.

Au concurat clasele: Pro; Expert, Veterani, Fete si Hobby.

Secretariatul concursului și tabăra de bază au fost amenajate in zona Barsa Fierului, un loc cu adevărat feeric.

1 C43A2473 dddPe primele două locuri ale clasei PRO am avut doi sportivi supriza. Marele câștigător al Hard Enduro Piatra Craiului 2019 este Căbăl George (CSM Târgu Mureș), care face pentru prima dată pasul către Hard Enduro, George fiind mult mai bine cunoscut in lumea Motocrosului, unde este Campion National la clasa MX1. Locul doi este câștigat de Vladimir Andrei Dascalu de la Adventure Ride București, un sportiv care revine pe podium după o lungă absență. Locul trei este câștigat de Ciprian Codrut Furtuna de la clubul Go Racing București.

7 C43A3159 dddAm avut parte de o cursă frumoasă cu mulți spectatori prezenți la Prolog și un traseu pentru care organizatorii merită felicitați.

Clasa Expert este câștigată de Guiman Gheorghe Alexandru de la Jitsu Zarnesti, cel mai bun Veteran fiind Stroisteanu Bart de la Master Bike Cluj.

La Hobby se impune Pop Alin Dorin de la Haita Deva, cea mai bună fată fiind și de această dată Andreea Goga de la clubul Go Racing București.

C43A3943 dddRezultatele CR Hard Enduro Piatra Craiului – Zarnesti 21-22.09.2019 sunt disponibile aici.

Fotografii din competitie pot fi vizualizate aici.

CR Hard Enduro Piatra Craiului – Zarnesti 21-22.09.2019 a fost organizata cu sprijinul Primariei Orasului Zarnesti, RNP Romsilva, Directia Silvica Brasov (UAT Sinca Noua, UAT Zarnesti, UAT Vulcan, UAT Poiana Marului),  și R.P.L.P Piatra Craiului R.A.