Cronica Greu Enduro Holbav – CR EST Hard Enduro – Holbav, Brasov 01.10.2022

0001 C43A5776Sambata, a avut loc in localitatea Holbav din judetul Brasov etapa regionala Greu Enduro Holbav. Concursul organizat de clubul Jitsu Zarnesti pe 1 octombrie a contat in Campionatul Regional de Hard Enduro al Zonei de Est 2022.

Au concurat clasele: PRO, EXPERT, HOBBY si FETE.

001 571A6896Organizatorii au avut noroc de vreme bună, dar mai ales de surpriza unui număr foarte mare de sportivi la start. Sufletul acestei competiții, Lucian Scurtu, a mărturisit la briefing că așteptările lor erau modeste, cei 115 sportivi care s-au prezentat la această nouă 01 C43A5655regională de Hard Enduro punând la grea încercare organizatorii. Startul a fost astfel decalat cu o oră pentru ca toți sportivii să se poată înscrie. Am apreciat prezența unui mare număr de spectatori din localitate și promisiunea primarului localității Holbav, Lucian Vasile Oprea, că anul viitor această competiție va crește în anvergură și în nivelul de implicare al autorităților.

01 C43A6539Primul sportiv care a ajuns la finiș a fost pilotul local Sulică Lucian Florin de la clubul Motokron Racing Team Brașov. Acesta a urcat astfel pe cea mai înaltă treaptă a podiumului clasei Hobby.

02 571A6364La clasa PRO se impune Varga Zsolt de la Clubul Go Racing București, iar la Expert Butiu Marin Bogdan de la Black Ryders Sibiu.

Am avut la start și trei fete, cea mai bună fiind încă o dată Grigoraș Maria de la clubul Master Bike Cluj.

Rezultatele integrale ale Greu Enduro Holbav pot fi consultate aici.