Cronica Moreni Endurocross – CNIR Et. IV – 23.06.2019

RAW_0584 1 zzzCampionatul National de Endurocross a avut programata duminica etapa a IV-a. Primaria Municipiului Moreni impreuna cu Clubul Sportiv Municipal Flacara Moreni au organizat foarte bine acest concurs prin care oficial am trecut de jumatatea sezonului competitional al Campionatului de Endurocross.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C; QUAD-A și C; ATV-A și C.

Vremea a fost deosebit de calduroasa, concursul desfasurandu-se insa fara probleme. Clasele PRO au alergat chiar si in aceste conditii cate două ore, ore la finalul carora erau epuizati dar incantati de traseul propus in acest an de organizatori. Pentru prima data traseul de pe Dealul Sangerisului a fost parcurs in sens invers.

RAW_0562 zzzLa PRO se impune destul de autoritar Varga Zsolt Jr. (Go Racing Bucuresti), iar la Veterani Gagyi Peter de la Master Bike Cluj.

Cel mai bun Expert este Ilyés Zakord Szilveszter (Master Bike Cluj). La clasa Hobby locul I merge la Cosmin Minculescu de la ACS Odobesti, clubul organizator al celei de a VI-a etape nationale de Endurocross.

Cel mai bun pilot al clasei Quad PRO este Bodea Sebastian (Quad Club Timisoara), locul I la clasa Hobby mergand la Cretan Laurentiu de la acelasi club.

RAW_0543 1 zzzLungu Radu Mihai castiga iar la ATV PRO (ATH Racing Floresti), iar Boran Alexandru Bogdan se impune la Hobby.

Rezultatele complete ale CNIR Endurocross Et. IV sunt disponibile aici.

Clasamentul General CNIR Endurocross 2019 dupa IV etape este disponibil aici.

Urmatoarea etapa nationala de Endurocross va fi organizata de clubul Master Bike Cluj si va avea loc in localitatea Belis din judetul Cluj, pe 21 septembrie 2019.

La Moreni revenim pentru etapa nationala de Motocros pe 30 iunie 2019.

Foto: Dragan Alexandru