Cronica Sebis Extrem Crosscountry – CNIR Endurocross Et.II – 16.05.2021

02 C43A8996Campionatului National de Endurocross a avut programata duminica la Sebis cea de a II-a etapa. Asociatia Clubul Sportiv Lion Racing Team Sebis a organizat concursul foarte bine in ciuda unor conditii meteo vitrege, ploaia insotind sportivii pe aproape toata durata zilei de 16 mai 2021.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C si FETE; QUAD-A și C; ATV-A și C.

03 C43A0452Această ediție a fost una aniversară pentru clubul Lion Racing Team, această cursă marcând cea de a X-a ediție. Felicităm organizatorii și autoritățile locale pentru acești zece ani  de Sebiș Enduro Challenge! Felicitări Cătălin Mocuța!

Boțoacă Andrei (CSU Știința București), este marele câștigător al Sebiș Extrem Crosscountry 2021 la clasa PRO – Moto. Stroișteanu Bart (Master Bike Cluj), a fost cel mai bun Veteran, iar Anghel Alexandru (ACS Tourmont), cel mai bun Expert. La clasa Hobby se impune Cîrstea Florentin Ion (ACS Tourmont).

05 IMG_3431La clasa ATV-A se impune campionul național en-titre, Bistrian Claudiu Cosmin de la clubul ATH Racing Florești. De la același club, Bîrsilă Raul, căștigă primul loc la clasa ATV-C.

De la clubul Ditriders Ditrău, câștigător al clasei Quad-A este Lorincz Csaba. Clubul organizator, Lion Racing Team Sebis, a dat câștigătorul clasei Quad-C, Stănilă Valentin Benjamin.

07 IMG_2868Această ediție a avut la start peste 100 de sportivi, între care inclusiv patru la clasa Veteranilor pe patru roți. Câștigătorul acestei clase a fost Moldovan Ioan Alin de la clubul ATH Racing Florești.

Rezultate Finale CNIR Et. II ENDUROCROSS Sebis 16.MAI.2021

Reportajul TVR Sport dedicat acestui eveniment poate fi vizionat aici.