Dementor continua parteneriatul cu FRM

“DEMENTOR – unic importator în România al mărcilor KTM, HUSQVARNA și HUSABERG anunță, în urma întâlnirii de astăzi dintre Președintele DEMENTOR – dl. Dan Tatoiu și Președintele FRM – dl. Cristian Mureșan, continuarea parteneriatului cu Federația Română de Motociclism început sezonul trecut:

Plafonul de premiere pus la dispoziție s-a mărit pentru sezonul 2014 la 100.000 RON !

Toți sportivii licențiați de către FRM în 2014 ce vor participa la întrecerile Campionatelor Naționale pe o motocicletă marca KTM, Husqvarna, Husaberg sau la schimbarea brand-ului cu oricare dintre cele trei vor fi eligibili pentru a fi premiați.

Premiile vor fi acordate doar sportivilor eligibili. Dementor își rezerva dreptul de a acorda premii sportivilor sau cluburilor după criterii stabilite intern.

Vor fi luate în considerare valoarea actuală sau potențială a sportivului,  materialul de concurs, gradul de cunoaștere a  brandului KTM sau HUSQVARNA, implicarea și seriozitatea în sport, etc.

O mare parte a atenției specialiștilor de la Dementor va fi dedicata celor mici fără de care acest minunat sport nu poate avea viitor.

Dementor a donat deja o motocicleta mini 50 pentru un junior promițător cât și un echipament pentru un pilot veteran.

Deasemenea  Dementor își rezerva dreptul de a întrerupe orice colaborare cu FRM în situația apariției unui conflict moral sau legal cu persoane actuale sau viitoare din managementul Federației.

Totodată vă informăm că de astăzi va începe și acordarea premiilor pentru sezonul trecut, cei 20 de sportivi fruntași în 2013 urmând să primească prin Poștă pachetele comandate în baza voucherelor ! “