EnduroPanorama – CNIR Hard Enduro Et. VI – Ghelari 14-17.10.2020

C43A0231 dddEtapa a VI-a a Campionatului National de Hard Enduro este programata sa aiba loc la Ghelari, in judetul Hunedoara. Clubul Sportiv Haita Deva organizeaza a XII-a editie a concursului EnduroPanorama intre 14 si 17 octombrie 2020. Felicitam organizatorii pentru eforturile depuse pentru ca acest mare concurs sa aiba loc in aceste conditii deosebite.

Vor concura clasele: A, B, C si Veterani(pe traseu de B).

Secretariatul general al concursului este la Pensiunea Panorama din comuna Ghelari. Sportivii vor avea acces doar dupa un triaj medical obligatoriu. In toată zona secretariatului general purtarea măștii de protecție este obligatorie. Accesul spectatorilor este din pacate in continuare interzis.

C43A1531Organizatorii au decis ca în acest an concursul să nu aibă Prolog pentru că la acesta erau de obicei mulți spectatori. Prima zi de concurs va avea astfel ordinea de start data de ordinea înregistrării sportivilor. Ziua 1 de concurs va avea aproximativ 50 de km. Ziua 2 – 100km. Ziua 3 – 90 km. Ziua 4 – 40 km. Locațiile de start și sosire vor fi aflate de sportivi doar în ziua respectivă.

Pentru sportivi, organizatorii au detaliat toate informațiile necesare pe site-ul clubul Haita Deva.

Regulamentul Particular al CNIR Hard Enduro Et.VI este disponibil aici.