Etapa 2 de Campionat National la Enduro – Dealul Botii (jud. Cluj-Napoca)

La sfarsitul saptamanii trecute asociatia SPORT4YOU a organizat in localitatea Dealul Botii din judetul Cluj-Napoca etapa a II-a a Campionatului National de Enduro. Sub un soare dogoritor sportivii moto-cluburilor prezente la eveniment au oferit spectatorilor stransi la traseu un show deosebit atat pe parcursul probelor speciale, cat si intre cele doua Puncte de Control Orar.

IMG_4107

Mani Gyenes a reusit sa invinga in amandoua zilele, acumuland maximum de puncte in Clasamentul General la Clasa A, fiind urmat de Marton Szilveszter, care a reusit sa isi adjucede un loc 2 in prima zi si un loc 3 in a doua zi – amandoi sportivii reprezentand moto-clubul Vectra Zarnesti. Dupa 2 zile de concurs pe locul al treilea s-a clasat Andrei Botoaca (CSU Stiinta Bucuresti).

Stoisteanu Vartolomei (Master Bike Cluj) a reusit sa castige la Clasa B in fata sportivului Daniel Nicolae de la Adventure Ride Bucuresti, castigand in ziua a doua dar fiind la egalitate de puncte cu acesta – 47. Pe locul al treilea a terminat Leric George (Lion Racing Team Arad).

Clasa C a fost castigata de Alexandru Dumitrescu de la AMCKart Bucuresti, care a terminat cele doua zile de concurs in fata sportivilor Cristian Ardelean (Vectra Zarnesti) si Balasz Kovacs (Bastya Lazarea).

La clasa rezervata Juniorilor castigator a fost Robert Szacaks (Master Bike Cluj) cu maximum de puncte. Pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu locul al treilea – 42 – s-a clasat sportivul Joanan Nagel (Lion Racing Team Arad), acesta invingandu-l pe Viorel Radu Costin (Master Bike Cluj) in ziua a doua.

IMG_4094

Boissy Patrick (SMART Brasov) a reusit sa castige clasa Veteranilor in fata eternilor rivali Gaspar Domokos si Csaba Domokos (ambii de la Bastya Lazarea).

Danut Condre a castigat clasa ATV-Expert in timp ce la clasa ATV-Hobby invingator a fost Vilmos Szejke. La clasa Quad Pro ordinea podiumului a fost: Sebastian Bodea, Razvan Mocuta, Ioan Nagl – totii sportivii fiind legitimati la moto-clubul Lion Racing Team Arad.

WP_20150607_009

La Echipe Clasa A sportivii de la moto-clubul Master Bike Cluj si-au adjudecat ambele zile de concurs, in timp ce sportivii moto-clubului AMCKart Bucuresti s-au clasat pe locul 1 la Echipa Clasa C.

Puteti vizualiza rezultatele complete: CN Individual click aici / CN Echipe click aici

WP_20150607_020

Va invitam sa va rezervati o data in Calendar pentru a treia etapa a Campionatului National de Enduro se va desfasura in perioada 18-20 Septembrie in localitatea Valea Hurezului, aceasta fiind organizata de moto-clubul Lion Racing Team Arad.