Etapa II CNIR Supermoto si Viteza Juniori II+III Arad

andrei_gemesIn perioada 23-24.07.2016 s-a desfasurat pe circuitul VIK POWER – Arad etapa II din Campionatul National de Supermoto si Viteza Juniori II+III.

Vremea a fost excelenta iar pilotii prezenti la start s-au bucurat din plina de cursa.

 

LaClasa SM 85+65 podiumul dupa cele doua manse este urmatorul:

1. 13 SZASZ Oliver - Steaua Bucuresti

2.19 SINGEORZAN Alexandru - Steaua Bucuresti

3. 179 GANESCU Daria - Taifun Racing GT Tm

 

SM 65

1.28 BABESCU Daniel - Taifun Racing GT Tm

Prima mansa la avut castigator tot pe SZASZ Oliver, urmat de GANESCU Daria si de SINGEORZAN Alexandru, in cea de a doua mansa GANESCU Daria conduce in primele doua ture dar din pacate cade  si pierde locul 1.

Descarca clasament SM85+65 E2, Arad

andrei_gemes-15La clasa Juniori II o avem castigatoare pe GANESCU Daria - Taifun Racing GT Tm urmata de  FILIMON Andrei - Las Vegas Arad si  SZASZ Oliver - Steaua Bucuresti.

Descarca clasament Juniori II E2, Arad

La Juniori III il avem castigator pe  SZASZ Martin – Steaua Bucuresti urmat de  SZABO-NEAMTU Alexandru – Steaua Bucuresti si BARTHA Milan – Steaua Bucuresti.

Descarca clasament Juniori III E2, Arad

La clasa SM HOBBY il avem castigator pe  LELLI Andrea- Moto Extrem Lugoj urmat de TRAISTARU Florin – Arici Supermoto Arad si FANTINOULI Mario – Lupo Racing Timisoara

La clasa SM Open NEAGA Vlad – CS Dumbravita  castiga in ambele manse in fata celor mai buni doi piloti din Ungaria  VERMES Sandor si ONODI Benjamin. TRAISTARU Sorin se claseaza pe locul 4.

andrei_gemes-11Plecat din pole position, in prima mansa, NEAGA Vlad  a fost depasit la start de cei doi piloti din Ungaria. Imediat a reusit  sa recupereze o pozitie dar din pacate in turul trei a cazut, pierzând timp preţios până la revenirea în cursa (circa 20 sec.)

Tot ce a urmat de aici a ţinut de domeniul spectacolului motociclist. Timp de opt ture, Vlad a reuşit, printr-o mobilizare şi voinţă exemplară, să ajunga al treilea, apoi în următoarele ture a recuperat al doilea loc, reuşind în ultimele trei tururi să revină în fruntea cursei, pe care a şi câştigat-o.

Descarca clasament SM Hobby+SM Open E2 Arad 

Dupa cele doua etape in clasamentul general la clasa Open conduce BENJAMIN ONODI – Ungaria

Descarca clasament general Supermoto dupa doua etape

Felicitari tuturor!