Ionel Pascota, urmatorii 5 ani Presedinte al Comisiei Europene BMU de Viteza

srbCongresul Uniunii Balcanice si-a desfasurat lucrarile pe 17 decembrie 2016 in prezenta Presedintelui FIM-Europa – Dr. Wolfgang Srb, care a primit din partea delegatiei Romaniei o placheta in semn de recunostinta pentru sprijinul acordat motociclismului romanesc.

Romania va fi reprezentata la nivelul de conducere al Uniunii Balcanice, Ionel Pascota fiind numit in premiera Presedintele Comisiei Europene BMU de Viteza.

Este prima data cand un sportiv in activitate este acceptat de reprezentantii tarilor ca lider al disciplinei, Ionel Pascota cumuland aceasta functie de responsabilitate cu cea de sportiv.

Nicoleta Olariu a fost reconfirmata in functia de Presedinte al Comisiei Europene BMU de Enduro, in timp ce Bogdan Nikolov a fost reconfirmat in unanimitate in functia de Presedinte al Uniunii Balcanice de reprezentantii tarilor membre prezente pentru un nou mandat, al cincilea.

Asadar, in urmatorii cinci ani Romania va conduce la nivelul Europei de Est doua dintre cele mai importante discipline moto: Viteza si Enduro-ul, functiile de Presedinte pentru Comisiile de Motocros si Supermoto revenind Bulgariei.

Mult succes in noul sezon 2017 !