Jozsa Norbert Levente #32 – Locul 4 in Campionatul Mondial de SuperEnduro 2019

RIESA GP '18-'19 by Michel#77-293Campionatul Mondial de SuperEnduro 2019 s-a incheiat la Bilbao cu un rezultat excepțional pentru Norbi si pentru România. Pentru prima data in istoria motociclismului românesc un sportiv incheie pe locul 4 in clasamentul general al unui Campionat Mondial.

A fost un Campionat greu, cu 5 etape destul de diferite din punct de vedere al traseului gandit de organizatori. La finalul acestuia Jozsa bifează două podiumuri (un loc III în Polonia și un loc II în Ungaria), un parcurs constant si cea mai buna clasare din cariera sa intr-un campionat la cel mai inalt nivel posibil.

1 Hungary GP 2k19 by Michel#77-516La finalul etapei de la Bilbao, Norbi ne-a declarat: „Chiar daca rezultatul meu de ieri nu mi-a permis sa urc pe podium, sunt fericit deoarece cu punctele obtinute am reusit sa urc o pozitie in clasamentul general, astfel terminand campionatul mondial pe locul 4.
Urmeaza Campionatul Mondial de SuperEnduro 2020, unde promit sa dau tot ce pot si vom vedea ce iese, sper eu sa imi imbunatatesc rezultatul din acest an.
Hungary GP 2k19 by Michel#77-289Doresc sa multumesc in primul rand echipei mele: Xgrip-Hillclimb pentru sustinerea acordata dealungul sezonul competitional, familiei mele si nu in ultimul rand sponsoriilor: @x-grip @grenzgaenger @teamhillclimb @jakracing #xgripmousse #xgriptyre #xgripworks #teamhillclimb #grenzgaenger #L&A #Masterbike #Szinkersrl #PoemDesign #Forma #mxmotors #zonaenduro #letsridegraphics #dmxsuspension #vikingpruszynski #poweringoffroad, #enduroexpert, #czchainsromania, #FRM & #MTS.

FELICITARI NORBI!

____

Foto: Mihai Bircă