Mario Popovici si Aida Cojanu la Finala Campionatului European de Motocros – Loket Cehia

circuit loketCircuitul Loket -Cehia va gazdui in perioada 23-24.07.2016 Finala Campionatului European de Motocros la clasele EMX65, EMX85.

Lungimea circuitului este de 1586m iar tipul solului este pamant tasat – (hardpack), Loket-ul fiind gazda a multor intreceri de Campionat Mondial de Motocross, inclusiv aceasta competitie desfasurandu-se in timpul etapei de MXGP.

Sportivii romani Mario Popovici (KTM) – 11 ani  si Aida Cojanu (KTM) – 12 ani au facut deplasarea in Cehia pentru a concura la clasa EMX65.

Mario

#17 Mario Popovici ar fi la a doua participare in finala Campionatului European de Motocros, anul trecut in Letonia acesta obtinand un punct in a doua mansa. Din pacate Mario s-a accidentat la antrenamentul ieri, desfasurat in Cehia, si are sanse scazute pentru a prinde finala.

Aida#122 Aida Cojanu se afla la prima participare intr-o finala europeana, dupa ce a reusit calificarea in finala, in fata baietilor cu care a concurat, de pe pozitia a treia a zonei de Sud-Est a Campionatului European. Totusi, in finala Aida nu va fi singura fata care se “ia la tranta” cu baietii, ea fiind secondata de #255 Daniela Guillen, din Spania.

Felicitari pentru calificarea obtinuta si multa bafta in acest weekend, unde Romania va fi reprezentata cel putin de Aida, speram ca si de Mario !