Multa adrenalina la dirt-track Cupa Brailei

foto_103322

Toma Alexandru a castigat ultimul trofeu din activitatea de sportiv, la clasa sportivilor straini s-a impus bulgarul Milen Manev

Sambata pe stadionului Municipal s-a desfasurat prima competitie de dirt track din 2015. Aceasta competitie, impecabil organizata de Clubul Sportiv Municipal Braila, a avut la final festivitatea de retragere a multiplului campion national si international, Alexandru Toma.

Sarbatoritul Alexandru Toma a fost urmarit de ghinion în prima mansa pentru ca, desi s-a desprins de ceilalţi adversari, motocicleta i s-a oprit cu jumatate de tura înainte de finalul cursei şi nu a obţinut niciun punct. El a caştigat apoi trei manse iar în cea de a patra s-a clasat pe locul al doilea, prima pozitie fiind adjudecata de bulgarul Milen Manev şi a acumulat în final 11 puncte.

Aceleasi puncte a obţinut şi colegul sau de club, Fanel Popa, ambii asigurandu-şi calificarea în finala competiţiei
Bulgarii Milen Manev şi Chavdar Cernev au fost spectaculosi  şi de data aceasta. Manev şi Chavdar s-au luptat pentru podium, în finala sportivilor straini cu Hristo Hristov şi Fogaş Imre Senior, iar dupa o manşa spectaculoasa Manev şi-a asigurat primul loc. Pe locul 2 s-a clasat Chavdar Cernev iar pe locul 3 Hristo Hristov. Finala romanilor a aliniat la start trei sportivi de la CSM Braila, Alexandru Toma, Fanel Popa şi Gabriel Comanescu si  de la CSTA Bucureşti Eugen Iancu.
Primii trei clasaţi au primit cupe din partea clubului brailean, iar, Toma a primit si un premiu în bani din partea conducerii CSM Braila.