Plevna 18-19.07.2020 – BMU Viteza Et. I & Supermoto Et.I

C43A0118 020Federatia Bulgara de Motociclism va organiza in acest sfarsit de saptamana primele etape de Viteza si Supermoto din Campionatul European BMU. Intre 18 si 19 Iulie vor avea loc pe circuitul Dolna Mitropolia din Plevna etapele balcanice de debut ale sezonului competițional 2020.

La Viteză vor concura clasele: SP125, SSP300, SSP600, SBK, F600 și F1000.

La Supermoto vor concura clasele: SM65, SM85, S3 OPEN (Senior).

Astazi este ultima zi in care trebuie trimisa Cererea de Permisiune de Start 2020 (asigurarea de cursa internationala se va achita separat).

Toți sportivii care se deplasează la Plevna vor completa o Declarație pe propie răspundere pentru fiecare adult și minor:

Declarația pe proprie răspundere pentru adulți (în limba engleză), este disponibilă aici.

Declarația pe proprie răspundere pentru minori (în limba engleză), este disponibilă aici.

Declarația va fi completată și printată, fiecare sportiv urmând să se prezinte cu ea în format fizic la Controlul Administrativ din Plevna. O copie a respectivei Declarații va fi trimisă pe mail și la Secretariatul FRM la larisa@frm.ro

Regulamentul Particular al CE BMU Road Racing Et.I este disponibil aici.

Regulamentul Particular al CE BMU Supermoto Et.I este disponibil aici.

Programul de desfășurare poate fi consultat aici.

In contextul pandemiei de Covid-19 secretariatul general al BMU a decis ca pentru aceasta competitie sa fie respectate obligatoriu urmatoarele:

1. Doar o singură persoană este acceptată la Controlul Administrativ. Această persoană este adultul (pentru sportivii adulți), sau reprezentantul legal (în cazul minorilor). Temperatura sportivilor va fi măsurată pe loc (în cazul minorilor, după luarea temperaturii aceștia vor părăsi biroul). Temperatura va fi indicată pe declarație.

2. Este solicitat cu insistență ca Permisiunea de Start să fie trimisă în avans, astfel încât documentația să pregătită în avans de Federația Bulgară de Motociclism, de aceea va rugam sa transmiteti Secretariatului FRM Cererile de Permisiune de Start pana la sfarsitul zilei de marti 14.07.2020.

3. În zona de control tehnic o singură motocicletă poate fi prezentată de o singură persoană. Nu sunt permise controale tehnice pentru grupuri sau familii.

4. Transponderele vor fi distribuite la Controlul Administrativ. Transponderele vor fi returnate în zona de Control Tehnic.

5. Fiecare persoană care vine la Controlul Administrativ sau Tehnic va avea propriul instrument de scris (pix).

6. Doar doi mecanici pentru un pilot sunt acceptați în zona mecanică.

7. Distanțarea fizică va fi respectată tot timpul, participantii si insotitorii evoluand la eveniment pe propria raspundere, cu asumarea respectarii tuturor normelor impuse de autoritatile locale.

8. În zona de așteptare  se va respecta distanța de 2 motociclete între fiecare concurent.

9. Piloții din România vor primi de la Controlul Administrativ câte trei permise de acces personale și unul pentru un vehicul (valabile pentru o cursă sau permanente – numai cu transmiterea pozei in prealabil).

10. Ședința cu piloții va fi postată la panourile de afișaj de la padoc și de la Controlul Tehnic.