România organizează etapa a VI-a a Campionatului Mondial de Supermoto 2024 – Tg Mures 08 Septembrie

FIM S1GP SuperMoto World Championships - 2024 provisionnal calendar, 09 October„Dupa lungi dezbateri, intrevederi si nenumarate intalniri cu reprezentantii atat ai Federatiei Internationale de Motociclism, Federației Naționale de Motociclism cât și ai Autorităților locale și centrale, suntem bucuroși să anunțam că România a fost desemnată sa organizeze o etapa de Campionat Mondial de SuperMoto în 2024.  Concursul se va desfășura în județul Mures, pe circuitul TransilvaniaMotorRing” – Thomas Răzvan Moldovan – Vicepreședinte Agenția Națională pentru Sport.

Potrivit calendarului provizoriu această etapă se va desfășura pe data de 8 septembrie 2024. Este primul concurs de o asemenea anvergura care va fi găzduit de circuitul TransilvaniaMotorRing, etapa de Campionat Mondial de Supermoto fiind o responsabilitate care ne onorează și ne bucură în același timp.

Felicitări tuturor celor implicați în acest frumos proiect care de azi intră în linie dreaptă! Satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât în 2024 România va mai găzdui o altă competiție la cel mai înalt nivel, o etapă din Campionatul Mondial de SuperEnduro.

Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce acestea vor fi disponibile.