Snow Ice Race 2024 – Strambu Baiut 26-28 Ianuarie

afisSnow Ice Race a ajuns la cea de a IV-a editie. Concursul este organizat de catre Asociatia Clubul Sportiv Hard Enduro Maramures si se va desfasura in comuna Baiut intre 26 si 28 ianuarie 2024.

Vor concura clasele: MOTO, ATV-800 ,ATV-1000,QUAD, & SSV (Fiecare clasa se formeaza cu un minim de 3 înscriși).

Secretariatul General este la aceeași gazdă primitoare ca în fiecare an: Pensiunea Popas Pop  din judetul Maramureș, localitatea Strâmbu-Băiuț.

Ne bucurăm că în acest an vom avea o cursă care nu este necesar să fie amânată din cauza lipsei zăpezii. Iarna 2024 este una „normală”, adică așa cum este tradițional această zonă: friguroasă și înzăpezită. Clubul Hard Enduro Maramureș promite sportivilor atmosferă faină, trei zile de cursă, cinci probe cronometrate, O PROBA DE NOAPTE, un traseu plin cu zăpadă, ceai și gulaș pentru toată lumea.

cover fb copyOrganizatorii atrag atenția concurenților asupra următoarelor reguli:

- Clasele MOTO si QUAD vor alerga in competitie cu cauciucuri cu cuie ( pro gold si vidia),

- Clasele ATV si SSV vor alerga cu cauciucuri normale (fara cuie),

- startul va fi luat la clasa Moto din 30 secunde in 30 secunde , ATV din minut in minut, iar la SSV din 2 minute in 2 minute,

- orice echipaj/sportiv iesit in decor sau care a abandonat va avea un rezultat pentru fiecare proba,  acest rezultat va fi timpul ultimului sportiv de la clasa lui plus 1 minut penalizare.

Regulamentul Particular al Snow Ice Race 2024 poate fi consultat aici.

Mult succes!

hardenduromaramures.ro/

Facebook