Spectacol deosebit in CNIR Dirt-Track E3 – Sibiu 06 Iunie 2015

Pe o vreme excelenta si o pista impecabila a stadionului Vointa din Sibiu a avut loc etapa a III a din Campionatul National Individual Open al Romaniei la Dirt-Track – Juniori si Seniori. In tribune au fost aproximativ 200 de impatimiti ai acestei ramuri a motociclismului care au indurat caldura si au aclamat sportivii la fiecare mansa.

IMG_20150607_103506

Competitia a debutat cu etapa de juniori la care au luat parte 5 sportivi. Acestia au oferit cateva manse frumoase mai ales prin Moosz Dragos de la Vointa Sibiu, Popa Andrei de la CSM Braila (fiul reputatului Popa Fanel acesta fiind si antrenorul lotului national ) si prin bulgarul Hristo Hristov un sportiv de exceptie, care a si castigat de altfel etapa juniorilor acumuland maximul de puncte - 6 – din tot atatea posibile. L-a urmat sibianul Moosz Dragos cu 5 puncte, iar pe locul 3 s-a situat braileanul Popa Andrei cu 4 puncte. Felicitari acestor sperante pentru frumoasa evolutie.

IMG_20150607_110225

 

 

In competitia seniorilor lupta pe pista a fost sportiva, fara incidente, clasamentul dupa desfasurarea celor 20 de manse ducand pe sportivii Gh. Adrian de la CSTA Bucuresti (campionul national si international al Romaniei pe 2014 ) si bulgarul Milen Manev direct in finala (ambii au acumulat 14 puncte ). In semifinala foarte disputata au luat parte Popa Fanel – CSM Braila cu 10 puncte, Patrik Nagy – Vointa Sibiu cu 13 puncte, Hristo Hristov din Bulgaria cu 10 puncte si Fogas Imre sr. – Vointa Sibiu tot cu 10 puncte ( un veteran al acestui sport care la 56 de ani inca face fata solicitarilor de pe pista cu zgura ). In urma semifinalei au acces in finala Patrik Nagy – Vointa Sibiu si braileanul Popa Fanel. In marea finala – o finala de nivel european – s-a impus”sibianul” Patrik Nagy, sportivul maghiar sponsorizat de Damian Invest si licentiat la clubul Vointa Sibiu, urmat de Gh. Adrian de la CSTA Bucuresti si bulgarul Milen Manev.

IMG_20150607_111539

 

Asadar per total a fost o competitie reusita atat la juniori cat si la seniori, nu au fost accidentari, iar sportivii au facut tot posibilul sa ofere un spectacol desavarsit.
Clasament Final Seniori.

1 Patrik Nagy – Vointa Sibiu – 16p.
2 Gh. Adrian – CSTA Bucuresti – 16p.
3 Milen Manev – BMF – 15p.
4 Popa Fanel – CSM Braila – 13 p.

Rezultatele complete E3+E4 pot fi vizionate in sectiunea “Rezultate Dirt-Track”:

http://www.frm.ro/category/dirt-track/rezultate-dirt-track/

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor !