Urmeaza Motocros la Zarnesti 10-11.06.2017 – Et. 3 – Campionatul European & CNIR

IMG_7388Etapa a III-a comuna din Campionatul Național Individual al României si Campionatul European EMX 85 și EMX 65 va fi organizata in acest sfarsit de saptamana de Moto-Clubul Jitsu pe circuitul de la Zarnesti din judetul Brasov.

În Calendarul FRM 2017 această etapă era propusă spre organizare de către clubul Bastya pe circuitul din Lăzarea. Din motive logistice această etapă de Campionat European și Național de Motocros a fost mutată la Zărnești (Breghina), păstrându-se însă aceeași dată de desfășurare 10-11 iunie 2017. Sportivii participanți la această etapă vor puncta în clasamentul European (CE) și Național (CNIR), această etapă necontând însă și pentru Campionatul BMU.

Clasele 65cc si 85cc (clasele europene), vor evolua în două manșe separate și sâmbătă și duminică. Înscrierea la aceste clase este posibilă până cel târziu sâmbătă 10 iunie ora 08:00. La aceste două clase competiția se desfășoară pe baza prevederilor din Regulamentul European (cu manșă de calificare).

IMG_0063

Separat de clasele 65 si 85 EMX vor evolua și clasele din Campionatul Național astfel:

Sâmbătă 1o iunie 2017 vor evolua clasele de Amatori M1, MX2, Veterani 1 , 2 și Clasa 50 Juniori 2 și 3.

Duminica 11 iunie 2017 vor evolua clasele: MX1, MX1 și MX2 Juniori.

Spectatorii sunt invitați să vină în acest weekend la circuitul Zărnești (zona Breghina), probabil unul dintre cele mai frumoase circuite de Motocros ale României. Zona este deosebit de pitorească iar circuitul este amenajat de așa natură încât pot fi urmărite cu ușurință evoluțiile piloților aflați pe traseu. Este asigurat accesul în siguranță al spectatorilor inclusiv în zona centrală a traseului. Pentru a ajunge la circuitul Zărnești, venind pe drumul 73A de la Râșnov spre Poiana Mărului, după ce se traversează Pârâul Bârsa, în dreptul Benzinăriei Rompetrol se face dreapta pe un drum cu macadam care se termină la circuit.

 

Programul de desfășurare al Etapei a III-a Motocros CNIR & CE 10-11.06.2017 Zărnești poate fi consultat aici.

Regulamentul Particular al Etapei a III-a la Motocros CE & CNIR 10-11.06.2017 poate fi consultat aici.

Regulamentul European pentru clasele EMX 65 și EMX85 este disponibil aici.

 

Clasamentul General după două etape a suferit o corectare la clasa 50 cc Juniori 3, aceasta poate fi consultată aici.

Clasamentul General integral la Motocros după două etape poate fi consultat aici.

Harta Google a Circuitului Breghina Zărnești poate fi consultată aici.

 

Vă așteptăm!