Andrei Boțoacă – Maestru al Sportului

sabin botoacaPilotul Clubului Sportiv Universitar Stiinta Bucuresti, Andrei Botoaca, a obtinut titlul de Maestru al Sportului.

Aceasta înaltă distincție se acordă sportivilor care reușesc timp de cinci ani consecutivi să devina Campioni Naționali. Giubi a concurat la mai multe discipline ale Federației Române de Motociclism, printre care Enduro, Motocros, Endurocross și Hard Enduro. Sportivul de la CSU Știința București a fost C43A6155 394 Campion Național la Endurocross între anii 2015 și 2019.

Andrei Boțoacă: „După multă muncă, perseverență, antrenamente și constanță în fiecare etapă de Endurocross, am reușit să devin Campion Național cinci ani consecutiv (2015, 2016, 2017, 2018, 2019), iar unul din visele mele s-a realizat, sunt #MaestruAlSportului. Sunt profund recunoscător tuturor oamenilor care m-au ajutat în tot acest timp, dar botoaca andrei maestru al sportuluicel fără de care nu aș fi putut realiza nimic este Victor Mihailescu si Clubul Știința București. Probabil aș fi fost Campion la sate, fără sprijinul lui.

Sper la o dezvoltare a acestui sport pe viitor și la un numar cât mai mare de rideri la start pentru a crește competivitatea, nivelul fiecaruia dintre noi și numărul spectatorilor în preajma concurenșilor.”

C43A9622 394

 

Ordinul prin care a fost acordat titlul de Maestru al Sportului a fost emis de Ministerul Tineretului și Sportului în februarie 2020, momentul înmânării Legitimației fiind însă amânat din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Felicitări Giubi și mult succes în continuare!