Arsenal Park Hard Enduro – ultima etapa 1-3.09.2017

AFIS-ARSENAL-PARK-2017_webUltima etapa din calendarul Campionatului National Individual de Hard Enduro al Romaniei, ce va stabili Campionii Nationali, va avea loc la Orastie intre 1 si 3 septembrie 2017 (etapa IV). Arsenal Park Hard Enduro este organizata de Asociatia Extrem Motors Alpin Orastie.

Etapa IV din CNIR de Hard Enduro se va desfasura in Complexul Arsenal Park din localitatea Orastie, judetul Hunedoara. Secretariatul concursului și tabăra de bază sunt amenajate in Complexul Arsenal Park. Acolo vor avea loc: înscrieri, ședințe tehnice, afișarea rezultatelor, depunerea și soluționarea contestațiilor si festivitatea de premiere.

Vor concura clasele Pro, Expert, Hobby, Veterani și Fete. Clasa Fete nu plătește taxă de înscriere în cursă.

Vineri, 1 septembrie 2017, este ziua inscrierilor si a prologului. Inscrierile se fac pana la ora 14:00, startul prologului fiind programat la ora 16:00. Sambata pilotii vor avea de parcurs un traseu de 80km, plecarea in coloana catre locul de start urmand sa se faca la ora 09:00. Duminica, 3 septembrie 2017 este ultima zi de concurs, pilotii urmand sa parcurga un traseu de aprox 40 km cu start la ora 09:30. Festivitatea de premiere si petrecerea sunt programate sa inceapa la ora 18:00.

00000001Se anunta o mare lupta pentru castigatorul Clasei B in acest sezon. Lupta se da intre sportivii Moto-Clubului Haita Deva: Raul Pătrău si Mistor Alex Dacian. De asemenea la Clasa A, chiar daca podiumul este dominat acum de sportivii de la Master Bike Cluj: Jozsa Norbert Levente si Szakacs Robert; soarta campionatului poate fi oricand intoarsa de cei trei sportivi urmaritori de la CSU Stiinta Bucuresti: Dumitrescu Alexandru, Varga Zsolt si Botoaca Andrei. La Clasa C duelul cel mai intens se anunta intre sportivii de la Haita Deva si Jitsu Zarnesti, Bota Cosmin respectiv Anghelus Ionut. Acestia ocupa in prezent locurile 2 si 3 fiind despartiti de doar 20 de puncte.

La Veterani, Campion Național este deja Stroisteanu Vartolomei de la Master Bike Cluj cu 290 de puncte, acesta nemaiputand pierde matematic titlul. Pentru locul doi lupta este inca deschisa intre Cocrean Adrian de la Haita Deva si Avramescu Razvan Eduard de la Go Racing Bucuresti.

 

IMG_2531Regulamentul particular si Programul etapei a IV-a – Arsenal Park Hard Enduro este disponibil aici.

Clasamentul general CNIR Hard Enduro după trei etape poate fi consultat aici.

Site-ul organizatorului poate fi accesat aici.

 

Va asteptam!

 

Foto: Marius Dincă