Campionatul Mondial de SuperEnduro – GP-ul Ungariei – 09.02.2019

RIESA GP _18-_19 by Michel#77-34Jozsa Norbert Levente si Hegyi Eduard vor reprezenta Romania in cea de a patra etapa mondiala de SuperEnduro care va avea loc la Budapesta in acest sfarsit de saptamana. Marele Premiu al Ungariei va avea loc pe arena Papp Laszlo, sambata, 9 februarie 2019.

Jozsa Norbert Levente #32 este în acest moment pe locul 6 la clasa Juniori, având inclusiv un podium în această ediție a Campionatului Mondial de SuperEnduro. Norbi piloteaza o motocicleta Husqvarna și face parte in acest an din echipa X-Grip Hill Climb.

eduardHegyi Eduard va concura cu un KTM XC 300 si ne-a acordat in exclusivitate urmatorul interviu: „Astept cu foarte mare nerabdare sa iau startul în cea de a patra etapa de Super Enduro care va fi in Budapesta. Din fericire am reusit sa ma antrenez putin in Ungaria special pentru acest concurs. Antrenamentul a decurs bine, dar inca simt ca nu este destul pentru o performanta asa cum imi doresc.

In prima etapa din Polonia, unde am participat si eu, m-am inscris in Clasa Junior. Mi-am dat insa seama rapid ca nu este cea mai potrivita clasa pentru eduard 3mine. Ceilalti concurenti aveau deja in spate 2 luni de antrenament. Am ales astfel sa particip acum la clasa Europe.

Vreau sa multumesc clubului Masterbike pentru incredere si parintilor mei, pentru ca mi-au oferit sansa de a participa la aceasta etapa mondiala chiar si fara avea inca sprijin din partea sponsorilor”

Mult succes sportivilor noștri!