Campionatul Mondial de SuperEnduro 2024 Etapa IV – Cluj Napoca BT Arena – 20 Ianuarie 2024

sergiu si blanchard 1Clubul Haita Deva organizează pentru prima data in România o etapă de Campionat Mondial de SuperEnduro. Spectacolul motociclist va avea loc pe 20 ianuarie 2024 la Cluj Napoca. A fost aleasă cea mai mare sală acoperită din România: BT Arena. Vom avea la dispoziție pentru spectatori câteva mii locuri care vor fi puse în vânzare în următoarele luni pentru toți iubitorii motociclismului din România. Cei care își fac deja planurile să meargă la acest eveniment unic vor avea la dispoziție și 440 de locuri de parcare subterane.

WhatsApp Image 2023-06-28 at 13.25.37 (3)Vor exista două clase mondiale care vor puncta pentru Federația Internațională de Motociclism: Clasa Prestige si Clasa Junior.

Promotorul Campionatului Mondial de SuperEnduro Alain Blanchard a vizitat BT Arena și s-a întâlnit cu reprezentantul clubului organizator Sergiu Grecu. Au fost puse la punct detaliile logistice și ale claselor care WhatsApp Image 2023-06-28 at 13.25.37 (1)vor concura. Special pentru etapa din România va fi creată și o clasă națională – clasa Glory. Această clasă va fi deschisă sportivilor din Campionatul Național de Hard Enduro al României și din Campionatele Naționale ale statelor europene.

Vom reveni cu noi informații după finalizarea Regulamentului Particular al competiției și pe măsură ce vor fi puse în vânzare biletele pentru spectatori.