Cronica CNIR Endurocross Et.IV – Odobesti 29.09.2018

394 C43A7898ACS Odobesti a organizat la sfarsitul saptamanii trecute etapa a IV-a nationala de Endurocross. Sub titlulatura :„Cupa Viilor”, aceasta etapa s-a desfasurat pentru prima data la Odobesti, sambata, 29 septembrie 2018.

Felicitam organizatorii, clubul ACS Odobesti alaturi de autoritatile locale, pentru aceasta frumoasa initiativa si implicarea in organizarea acestei etape nationale de Endurocross. La finalul cursei, promisiunea acestora a fost sa organizeze anul viitor o etapa inca si mai frumoasa, o etapa care prin ineditul ei sa atraga spectatorii, mass-media dar si sportivii din toata tara.

Au concurat clasele: A, B, C, Veterani, Quad PRO si ATV PRO.

784 777 721 C43A6602Cu ocazia acestei prime etape din Odobesti am avut si o frumoasa supriza prin înscrierea în competiție a trei piloți consacrați, dar care au lipsit în ultima vreme. Ne-a bucurat și am salutat revenirea pe circuit la clasa ATV a lui Cătălin Mocuța de la clubul Lion Racing Team Arad, iar la clasa Moto a altor doi piloti: lui Nedelcu Madalin de la clubul Dementor Racing si Ionescu Alexandru, care a alergat pentru clubul gazdă ACS Odobesti.

Boțoacă Andrei Nicușor de la CSU Stiinta Bucuresti castiga la clasa PRO si are acum 10 puncte avans in fata lui Sergiu Grecu (Haita Deva), in clasamentul general dupa 4 etape,

Forika Krisztian de la Ditriders Ditrau se impune la clasa Expert si gratie celor doua etape castigate si prezentei constante conduce in clasamentul general intermediar cu 107 puncte in fata lui Penu Serban de la CSM Bucuresti cu 86 de puncte.

Spre bucuria gazdelor noastre, clasa Hobby este castigata de Ionescu Alexandru Octavian care a alergat in aceasta cursa pentru ACS Odobesti.

139 89 C43A7841Di Martino Andrea (Master Bike Cluj), se impune la clasa Veterani si se apropie la doar 7 puncte de liderului clasamentului general intermediar, Domokos Csaba (Ditirders Ditrau).

La clasa Quad PRO, Bodea Sebastian de la Quad Club Timisoara castiga si are acum un avans de 11 puncte in clasamentul general in fata lui Tudor Alexandru Madalin (MRM Bucuresti).

Mocuta Catalin Sebastian de la Lion Racing Team Sebis revine pe circuit dupa o absenta de trei etape si cu toate acestea ajunge primul la clasa ATV Pro.

23 C43A6875Rezultatele CNIR Endurocross Et.IV – Odobesti 29.09.2018 sunt disponibile aici.

Clasamentul Genereal intermediar al CNIR Endurocross dupa 4 etape este disponibil aici.

Albumul de fotografii al evenimentului este disponibil aici.

Felicitari tuturor organizatorilor si sportivilor, ne bucuram ca prin aceasta etapa am avut motive sa calatorim in an centenar  pentru prima data la Odobesti, in regiunea istorica Moldova!