Cronica – CNIR Endurocross Polaris Et.VII – Cristioru de Jos 30.07.22

moto-atvConcursul Extrem Crosscountry La Izvorul lui Horia a avut loc sambata trecuta in localitatea Cristioru de Jos din judetul Bihor. Clubul Lion Racing Team Sebis a organizat această a VII-a etapă din Campionatul Național de Endurocross Polaris pe data de 30 iulie 2022.

Au concurat clasele: MOTO-A, B, C; QUAD-A și C; ATV-A și C.

Am avut parte de un concurs dominat de condițiile meteo nefavorabile, ploaia torențială obligând organizatorii să ia decizia întreruperii cursei în timpul manșei ATV/QUAD. Din fericire, sportivii parcurseseră deja mai bine de jumătate din traseu și astfel, conform regulamentului, etapa a fost validată. Clasamentul final a fost dat de ordinea sosirii la ultima trecere prin fața punctului de control.

La clasa Moto PRO am avut la start patru sportivi, toți de la clubul Hard Enduro Arad. Câștigă etapa Lupu Flaviu, urmat de Leric George și Cojocaru Cristi.

Carabă Florin (Master Bike Cluj), adună o nouă victorie la clasa Veterani. Este urmat de podium de coechipierul său Pop Viorel și Ghilință Liviu (Hard Enduro Arad). Cel mai bun Expert este Tudur Alexandru George (Lion Racing Team Sebiș), iar la Hobby se impune Bretan Florin (Master Bike Cluj).

Podiumul clasei Quad PRO este integral al echipei Quad Club Timișoara. Primii trei sportivi sosiți sunt: Crăete Mădălin, Bodea Sebastian și Bragaru Alexandru. Turcu Maricel (ACS Odobești), termină pe primul loc la clasa ATV-C.

Tot de la Quad Club Timișoara sunt și câștigătorii claselor Quad. La clasa PRO primul termină Lorincz Csaba. Pe locul doi este Burjan Zoltan (Haita Deva), iar pe trei Avram Tihomir (Quad Club Timișoara). Cel mai bun de la clasa Quad Hobby este și la această etapă Tcaciuc Gabriel.

Rezultatele complete ale CNIR Endurocross Polaris Et.VII sunt disponibile aici.

Clasament CNIR Endurocross Polaris 2022 dupa 7 etape

Foto: www.vrancea24.ro