Cronica CNIR Endurocross Polaris Etapa III – Moneasa 14.05.2022

WhatsApp Image 2022-05-14 at 7.25.28 PMEtapa a III-a a Campionatului National de Endurocross Polaris 2022 a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Moneasa, in judetul Arad. Clubul Lion Racing Team Sebis a organizat concursul Moneasa Extrem Crosscountry 2022 sambata, 14 mai.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C; QUAD-A și C; ATV-A și C si VET-ATV.

Botoaca Andrei Nicusor de la CSU Stiinta Bucuresti are după etapa de la Moneasa 90 de puncte și trei victorii categorice.

La clasa Veterani Moto se impune Căraba Florin Marius de la clubul Master Bike Cluj. Clasa Expert Moto este din ce în ce mai spectaculoasă la vârf, etapa a III-a fiind câștigată de Barbos Gavril Darius (Master Bike Cluj). Cel mai bun motociclist de la clasa Hobby a fost David Eugen Ionuț de la clubul Haita Deva.

WhatsApp Image 2022-05-14 at 7.22.34 PMCrăete Mădălin (Quad Club Timișoara), se impune și în cea de a III-a etapă națională la clasa ATV PRO. Salutăm însă revenirea în această etapă a fostului multiplu campion național, Lungu Radu Mihai de la clubul ATH Racing Florești. Cel mai bun Veteran de la clasa ATV este Szejke Vilmos Zsolt de la clubul Lion Racing Team.

Chiș Ioan Daniel (Lion Racing Team Sebiș), se impune la clasa ATV-C și avem acum la vârful clasamentului o luptă strânsă între primii trei sportivi (alături de Turcu Maricel și Muntean Răzvan Ioan).

Stănilă Valentin Benjamin de la clubul Lion Racing Team Sebiș se impune la clasa Quad PRO, iar Diaconescu Bogdan Gabriel de la CSM Flacăra Moreni, la clasa C.

Rezultate CNIR Ec POLARIS ET III Moneasa – 14.MAI.2022 – MOTO

Rezultate CNIR Ec POLARIS Et. III Moneasa – 14.MAI.2022 – 4 ROTI