Cronica Snow Ice Race – Hard Enduro Maramures 20.02.2021

IMG_0729 ponde staff logoAsociatia Club Sportiv Hard Enduro Maramures a organizat la sfarsitul saptamanii trecute prima competitie din acest sezonul competitional. Snow Ice Race 2021 s-a desfasurat sambata, 20 februarie, in localitatea Strambu Baiut din judetul Maramures.

Au concurat clasele: MOTO-Studded, ATV, ATV-Studded, QUAD- Studded, SSV si SSV-Studded.

IMG_0616 atv portocaliu logoGazda acestei competitii a fost Popasul Pop, aici înscrierile începând încă de vineri 19 februarie. Interesul concurenților a fost crescut pentru această nouă competiție, la start aliniindu-se aproape 60 de concurenți (46 de echipaje). Vremea a fost perfectă, cu soare, temperaturi de până la -2 grade și multă zăpadă.

C43A1618 201 ssv rosu logoConcursul s-a desfășurat pe un traseul spectaculos din zona Cavnic, fiecare concurent având la dispoziție trei urcări pe un traseu sinuos de aproximativ 6 km. După fiecare urcare toți sportivii au coborât în grup la baza muntelui și a fost reluată procedura de start.

IMG_0402 logo 312Chiș Sergiu Razvan de la clubul Lion Racing Team Sebis se impune la clasa ATV. De la același club, Szejke Vilmos Zsolt a fost cel mai bun la clasa ATV-urilor Studded.

Nicoară Daniel Ioan, sportiv al clubului gazdă, Hard Enduro Maramureș, se impune la clasa MOTO. Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău), a avut cel mai bun timp la clasa Quad.

C43A1359 005 logoLa clasa SSV se impune echipajul Ungur Radu / Glita Paula (Lion Racing Team Sebiș), iar la clasa SSV Studded echipajul compus din Sardo Alberto și Tamaș Ileana.

Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Felicitări clubului condus de Marius Ponde pentru organizarea cu succes a acestui tip de competiție pe zăpadă și mult succes în edițiile viitoare!