Etapa 1 de Campionat National la Enduro – Sebis Enduro Challenge – SUCCES !

Se afișează enduro sebis.jpg
Moto-Clubul Lion Racing Team Sebis a reusit o demonstratie organizatorica de impact, revitalizand tot Campionatul National al Romaniei la Enduro prin succesul primei etape, organizata la Sebis cu sprijinul Primariei Sebis la sfarsitul saptamanii trecute.
Toti sportivii au avut parte de o primire extraordinara, membrii clubului organizator comportandu-se ca niste gazde exemplare. Pe tot parcursul evenimentului Presedintele moto-clubului organizator – dl. Catalin Mocuta le-a asigurat diferite surprize participantilor, de la cazare si mese gratuite pentru toti sportivii si pana la un traseu pregatit cu multa tenacitate in vederea competitiei.
Odata terminata petrecerea pilotii romani de la disciplina enduro au trecut la treaba si dupa doua zile de concurs au fost stabilite urmatoarele rezultate:
La clasa A a castigat multiplul campion national Mani Gyenes care a reusit sa se impuna in ambele zile de concurs si se va pozitiona drept lider al clasamentului general la startul etapei urmatoare. Pe locul al doilea s-a clasat sportivul Andrei Botoaca (CSU Stiinta Bucuresti) ce a avut o intarziere dupa doua zile de concurs fata de ocupantul primului loc – Mani Gyenes – de doar 34 de secunde! Nici Emanuel Rogojan nu s-a lasat mai prejos, incheind cursa pe ultima treapta a podiumului la circa trei minute intarziere. Avand in vedere mica distanta ce a despartit primele locuri ne putem astepta la o etapa a doua cu scantei unde tinerii Andrei Botoaca si Emanuel Rogojan il vor pune la incercare pe incontestabilul campion Mani Gyenes.
Clasa B a fost castigata de Nicolae Daniel (Adventure Ride Bucuresti) care a reusit sa opreasca cronometrul mai repede cu 2 secunde in prima zi si cu 11 secunde in a doua zi fata de ocupantul pozitiei secunde in clasamentul final – Stroisteanu Vartolomei (Master Bike). Pe locul al treilea la categoria Expertilor s-a clasat sportivul Jonas Schwab de la Arici Supermoto Arad.
Clasa destinata amatorilor (C) a fost castigata de Mihai Birca (Adventure Ride Bucuresti) care s-a impus in fata lui Alex Dumitrescu (AMCKart Bucuresti) si a lui Cristian Ardelean (Vectra Zarnesti) dupa un loc unu in prima zi si un loc trei in a doua zi.
La categoria destinata Juniorilor Robert Szakacs (Master Bike) a castigat ambele zile, acumuland numarul maxim de puncte (50). Pe locurile doi si trei, la egalitate de puncte (42) s-au clasat sportivii Nagel Joaman (Lion Racing Team) si Costin Viorel (Master Bike).
Prima etapa de Campionat National a clasei Veterani a fost adjudecata de multiplul campion Csaba Domokos (Bastya Lazarea) care a reusit castigarea ambelor zile. Pe locul secund s-a clasat sportivul Siudyla Grzegorz (Adventure Ride) ce a terminat la egalitate de puncte (42) cu ocupantul pozitiei a treia, sportivul Patrick Boissy (SMART Brasov) dar a urcat pe locul doi din cauza clasarii mai bune in ultima zi de concurs.
Nu mai putin de 25 de quaduri si ATV-uri din categoriile destinate vehiculelor cu patru roti au luat startul la Sebis Enduro Challenge: La clasa Quad Pro invingator a fost timisoreanul Razvan Irimescu (Speed Racing Timisoara). Acesta a fost urmat la o diferenta mai mica de un minut de Sebastian Bodea (Lion Racing Team). Pe locul al treilea s-a clasat sportivul clubului organizator Lion Racing Team – Razvan Mocuta, care a reusit performanta de a intarzia dupa doua zile de concurs doar 3 secunde fata de ocupantul locului doi – Sebi Bodea. Clasa Quad Hobby a fost castigata de Iulian Crinu (Lion Racing Team), acesta fiind urmat de Laurentiu Jurca si Marius Sitov, ambii reprezentand tot clubul Lion Racing Team.
Nicolae Condre Danut (Lion Racing Team) a reusit sa castige clasa ATV Experti, clasandu-se in fata colegilor sai de club Adrian Telea si Adrian Sima ce au terminat competitia pe locurile doi si trei. La clasa ATV Hobby Iuga Nica (AMC Bogdan Sibiu) a reusit sa se impuna dupa cele doua zile de concurs in fata sportivilor Lion Racing Team Vilmos Szeyke, care a terminat competitia pe treapta secunda a podiumului, si Cristian Arfenie, ocupantul pozitiei a treia.
Pentru a vizualiza rezultatele complete (Ziua 1, Ziua 2, Cumulativ Ziua 1 + Ziua 2) pentru fiecare clasa va rugam  sa accesati urmatorul link: http://www.frm.ro/category/enduro-2/rezultate-enduro-2/
Multumim tuturor participantilor si organizatorilor, oficialilor si tuturor persoanelor implicate in desfasurarea fara cusur a primei etape de CNIR Enduro.
Urmatoarea etapa a Campionatului National Individual al Romaniei la Enduro urmeaza sa se desfasoare sub organizarea moto-clubului Sport 4 You in localitatea clujeana Belis.
Va asteptam !