Finala de Supermoto din CNIR se va disputa la Bacau 20-21.08.2016

andrei_gemes_nunta_alin-12Circuitul Speed Park Bacau este pregatit sa gazduiasca, in perioada 20 – 21 august, ultima etapa de supermoto a sezonului. Etapa este organizata de Motorsport Race Management si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Motociclism.

Tot in acest weekend pe acelasi circuit se vor desfasura si finalele juniorilor la SM 65 si SM 85 si a juniorilor 2 si 3 din CNIR Viteza.

Campionatul din acest an organizat in patru etape se dovedeste prea scurt pentru pretendentii la podium. Lupta este stransa si fiecare greseala, defectiune sau absenta este aproape imposibil de recuperat. Ungurii Benjamin Onodi si Sandor Vermes au aratat ca romanii Vlad Neaga si Sorin Traistaru pot fi invinsi pe circuitele de acasa. Se pare ca Onodi nu poate fi oprit sa urce pe primaandrei_gemes_nunta_alin-33 treapta a podiumului clasei SOpen, locurile doi si trei vor fi din greu muncite de Traistaru, Sarafolean si Neaga. Lipsa lui Sandor de la etapa trei ii anuleaza sansele la podium dar prezenta lui pe circuit in aceasta ultima etapa poate incurca bine socotelile romanilor.

Prezenta pilotilor unguri in grila de start a campionatului din acest an a tulburat bine apele in fruntea clasamentului la clasa SOpen, clasa destinata celor mai buni sportivi.

La clasa SM Hobby lucrurile stau putin mai lejer. Dupa prima etapa de la Arad, in care sarbii Nikola Krezic si Milan Tosic au urcat pe locurile doi si trei, credeam ca si aici lupta se va da pana in ultima etapa. Andrea Lelli conduce detasat grupa, lupta pentru urmatoarele locuri ramanand sa se dispute intre Florin Traistaru, Mario Fantinouli si Alexandru Szekely, sarbii renuntand sa participle la etapele doi si trei. Succes tuturor!