Interviu Balazs Kovacs – CNIR Enduro Et. II Zarnesti 14-16.07.2017

IMGL4559Balazs Kovacs a participat la prima etapa de Enduro din calendarul FRM la clasa Juniori și în perspectiva etapei de la Zarnesti din 14-16 iulie 2017 ne-a acordat următorul interviu:

Vei lua startul la Enduro Zarnesti? Da, voi fi prezent la enduro Zarnesti.

Cu ce asteptari? Sper ca va fi a o lupta buna intre concurenti, iar la final eu voi urca pe podium.

7E7A8184mCum a fost pentru tine anul competițional 2017? Anul acesta a fost putin mai dificil. Nu am avut posibilitatea sa ma antrenez cat trebuia pentru obtinerea rezultatelor bune deoarece a trebuit sa ma pregatesc si pentru examenul de bacalaureat. Mai mult, am participat si in campionatul national de endurocross al Ungariei, unde acum sunt pe locul 8 in general, si am speranta ca pana la sfarsitul sezonului reusesc sa ajung cat mai aproape de podium.

IMGL4364Ce recomandări ai de făcut tinerilor sportivi care acum încearca această disciplină? Datorita faptului ca si eu sunt tanar nu cred ca pot sa dau multe sfaturi cu privire la practicarea acestui sport. Totusi, pot sa recomand pentru cei care vor sa practice enduro sa antreneze cat mai mult, pentru ca acest sport este bazat pe conditia fizica si pe experienta. Este un sport foarte frumos, care te invata la multe lucruri. Nu poti avea performanta fara sa lucrezi mult. Totdeauna trebuie sa fi consecvent si pozitiv, chiar si atunci cand lucrurile merg mai greu, deoarece munca depusa in acest sport va da rezultate in final.

Alte gânduri?
Vreau sa multumesc parintilor si sponsorilor pentru sustinerea si increderea acordata. Acum, cu un bacalaureat “in buzunar”, pot sa incep pregatirile cu forte reinnoite.

 

FRM urează mult succes tuturor juniorilor care vor participa la Zărnești, la etapa a II-a din CNIR la Enduro și îl felicită pe Balazs Kovacs pentru rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat.

Vă așteptăm!