Krisztian Tompa #41 se pregateste de europenele din Letonia

17991064_1032069870227443_6509615343950041098_nRobert Krisztian Tompa are un inceput de an plin de peripetii mai putin legate de viata sportiva, cu toate acestea sportivul din Sfântu Gheorghe a reușit să obțină locul 27 si 29 la europenele de la Valkenswaard.

Fostul sportiv al Sugas Sf. Gheorghe care are deja un loc trei in Campionatul Mondial la clasa MX65 se antrenase toată iarna cu echipa daneză TM Satelite., echipă cu care avea semnat un contract din septembrie 2016. Antrenamentele din Sardinia erau promitatoare si totul era pregatit pentru etapa din Valkenswaard. Din păcate, patronul danez al echipei a făcut un gest total nesportiv, neanunțând pe nimeni de intențiile sale de a închide echipa din motive financiare și medicale și nerăspunzând la telefoane, sms-uri și emailuri. Pilotul nostru a fost pus într-o situație imposibilă mai presus de pierderea banilor plătiți echipei.

gdfasdRobert Krisztian mulțumește Yamaha Europe, Reiner Verherstraeten și FXR Racing pentru ajutorul dat, astfel încât sportivul român să poată  lua totuși startul la etapa europeană. La bordul celor două motociclete Yamaha 125, motociclete complet noi și pe care nu se antrenase niciodată, Krisztian a reușit o etapă olandeză bună și se pregătește acum pentru etapa europeană din Letonia. Krisztian speră ca odată lămurite problemele echipei sale să obțină rezultate din ce în ce mai bune.

Federația Română de Motociclism este alături de acesta și îi urează cele mai bune rezultate!

Foto: FVDE Photography/MotoX pics