Mario Popovici la Campionatul Est-European de Motocros

IMG_5329La sfarsitul saptamanii trecute s-a desfasurat ultima etapa de Est-European de Motocros a sezonului 2015, aceasta avand loc in Bulgaria pe circuitul de la Troyan. La clasa MX65 Romania a fost reprezentata de sportivul #17 Mario Popovici (Sibiu Racing Team) care a avut obiectivul de a apara locul sau 5 in clasamentul general.

In urma calificarilor de sambata juniorul roman se clasa pe prima pozitie cu un mare avans fata de ocupantul locului secund – grecul Antonios Sagmalis (mai multe de o secunda si jumatate pentru cel mai bun tur de pista).
Duminica Mario reuseste un merituos loc doi in prima mansa a clasei insa in mansa secunda acesta culca motorul intr-un viraj in timp ce ataca prima pozitie si nu reuseste sa il porneasca decat dupa o lunga perioada de timp, fapt ce l-a declasat pana pe pozitia a saptea. Cu toate acestea Mario reuseste sa isi protejeze avansul in clasamentul general si termina sezonul 2015 pe pozitia a cincea in Clasamentul General Est-European de Motocros la clasa MX65.unnamed (1)
Felicitari #17 Mario Popovici!