Prima etapa la Endurocross Prajesti-Sebis 16.04.2016

_MG_4082RPrima etapa la Endurocross contant pentru CNIR Endurocross 2016 s-a incheiat cu cateva ore in urma; desi era programat ca intrecerea sa aiba loc pe circuitul special amenajat de la Chisindia, o schimbare de ultim moment a facut ca locul de desfasurare sa se mute in apropiere, in localitatea Prajesti. Lion Racing Team Arad a facut eforturi sustinute si, in doar doua zile,  a amenajat un nou circuit respectand cele mai inalte standarde.

Competitia a inceput cu un antrenament de recunoastere a traseului, la start prezentandu-se 70 de sportivi, dornici sa alerge dupa pauza de iarna.

Prima cursa a zilei a strans la linia de start clasele A, B, C si Veterani. Timpii de alergare au fost de doua ore pentru clasa A, o ora si jumatate pentru B si Veterani, iar clasa C a avut la dispozitie o ora.

Andrei Botoaca(CSU Stiinta Bucuresti), cu numarul de concurs 394, a castigat comeptitia, urmat fiind la clasa A de #331 Bogdan Benga(Jitsu Zarnesti) si #105 Cristi Cojocaru(Hard Enduro Arad).

In cadrul clasei B, #444 Sergiu Grecu(Haita Deva) s-a impus, pe locul doi trecand linia de finish #430 George Leric, podiumul fiind completat de #441 Radu Ungur(Dirt Bike Baia Mare).

Clasa C a avut 18 sportivi inscrisi, cel mai bun amator fiind Milan Kubalak(Lion Racing Team Arad), urmat de Catalin Hutopila de la acelasi club, iar pozitia a treia a fost ocupata de Alexandru Ratiu de la Haita Deva.

Veteranii l-au avut in prim plan pe Csaba Domokos de la Ditriders Ditrau; acesta a fost urmat in clasament de Constantin Roth si de Tiberiu Nagy.

_MG_4037RA urmat apoi cursa celor cu patru roti, acestia luand startul “in valuri”. Profesionistii de la Quad si ATV au avut la dispozitie o ora si jumatate, iar cei de la Hobby, o ora.

Clasa Quad Profi a avut podium integral Lion Racing Team Arad, primul fiind #777 Sebastian Bodea, pe doi #724 Razvan Mocuta si pe trei #747 Otniel Bolos.

La ATV Profi, #826 Catalin Mocuta a castigat intrecerea, Catalin devansandu-i pe #821 Gergo Kovacs si #840 Emil Szarvas.

Clasa Quad Hobby a fost castigata de catre Paul Toader, podiumului fiind completat de fratii Iacob, Denis si, respectiv, Marco.

Ioan Gaceu si Adrian Osan au ocupat primele doua pozitii ale podiumului la clasa ATV Hobby, ambii reprezentand clubul leilor, iar pe trei a sosit Ovidiu Dinu de la Sibiu Racing Team.

Felicitari participantilor si organizatorilor!

Rezultatele complete le puteti gasi aici.

Pentru video cu startul claselor Quad Profi si Hobby, ATV Profi si Hobby, click aici.