Romanii Sorin Traistaru si Vlad Neaga au puctat la prima etapa 2015 in Campionatele Mondiale si Europene de Supermoto

art2

Sorin Traistaru (KTM) de la Arici Supermoto Arad a reusit sa se claseze pe locurile 13 si 14 in cele doua manse ale primei etape de Campionat Mondial de Supermoto la Jerez de la Frontera in Spania. Aradeanul a reusit sa acumuleze 15 puncte in economia clasamentului general unde se va situa pe locul al 14 pana la startul urmatoarei etape.

 

 

A fost destul de greu, pentru că îmi trebuie foarte multă experienţă la acest nivel. Este foarte important pentru mine că am reuşit să adun puncte în cele două manşe, care cu siguranţă mă vor ajuta să obţin un rezultat cât mai bun la sfârşitul sezonului. Mulţumesc, pe această cale, tuturor sponsorilor care au făcut posibil ca eu să particip în Spania”, a declarat Sorin Trăistaru.

 

Romanul Vlad Neaga (TM) de la CS Dumbravita din judetul Timis a luat startul in cadrul clasei S2 a Campionatului European de Supermoto, fiind la primul sau sezon complet la acest nivel. Acesta a reusit intrarea in puncte in ambele manse de concurs, acumuland primele sale 2 puncte ale sezonului 2015.

“Până la urmă a fost o cursă reușită din care am avut multe de învățat. Am coborât in ambele curse doua poziții, terminând pe locul 20. Cursele din campionatul mondial au un nivel mult mai ridicat dar sper sa am rezultate mai bune in următoarele etape. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut.”

 

Etapa a doua a Campionatului Mondial de Supermoto, unde vom avea ocazia sa ii vedem din nou pe romanii nostri “la treaba”, va avea loc in perioada 24-26 aprilie in localitatea italiana Ottobioano (regiunea Lombardia).

Pentru mai multe detalii puteti accesa: Site-ul Campionatului Mondial de Supermoto