Sorin Traistaru – din nou in S1GP!

phpThumb_generated_thumbnailAl doilea Mare Premiu contand pentru Campionatul Mondial de Supermoto va avea loc in Spania, pe circuitul de la Albaida, in timpul urmatorului sfarsit de saptamana.

 

13113130_1112177255508139_871956438_oLa start va fi prezent si compatriotul nostru, Sorin “Ariciu” Traistaru. Acesta vine dupa o perioada in care participarea lui in S1GP a fost pusa sub semnul intrebarii, datorita lipsei sponsorilor, dar lucrurile s-au asezat pana la urma pentru Ariciu, cu doar o saptamana inainte de etapa de la Valencia.

Sorin a tinut in mod special sa le multumeasca sponsorilor si oamenilor care au crezut in el si au facut posibila in continuare prezenta sa in S1GP: Romanian Grad Prix FCI, Gioan Gaz, Carbo Gaz, Wood Works, Instal Impex, RMS, Compas Group, Mazda Premier Motors, Mondo Trans, Aramco Diesel, I.I Balogh Ioan Attila.

Pe aceasta cale ii uram mult succes Ariciului!

 

Un alt roman care va participa la competitia din weekend este Marius Lita, care va alearga pentru echipa Grau Racing, cu licenta a federatiei spaniole – RFME.

 

Sa le uram succes amandurora pentru a obtine niste rezultate meritorii !

 

Credit foto: supermotos1.com