Steaua Bucuresti castigatoarea CN Echipe Motocros, urmata de Moto Extrem si Jitsu

lugoj mx z2-8Competitia pe Echipe la Motocros de la Lugoj si-a desemnat campionii in urma rezultatelor de la finalul celei de-a doua zile de concurs.

Duminica a fost randul claselor MX 2, 65cc si Amatori sa-si arate indemanarea pe circuitul de pe Dealul Hezerisului. Articolul referitor la prima zi de la Lugoj il puteti citi aici.

 

 

 

lugoj mx z2-6Duelul pentru primul loc la clasa MX 2 s-a dat intre Mihai Stoichescu(castigatorul clasei MX 1 din ziua precedenta) si Istvan Balazs(ocupantul locului doi la MX 1, ziua 1). Cei doi au cumulat acelasi numar de puncte dupa cele doua manse, 47, iar performanta mai buna a lui Isti din mansa secunda l-a facut pe acesta sa ocupe cea mai inalta pozitie a podiumului. Pe locul trei s-a clasat Andrei Filip, cu doua performante identice in cele doua manse, doua locuri trei.

 

lugoj mx z2-11

 

 

 

La clasa 65cc, Stefania Bancila a cumulat doua victorii si a castigat clasa, urmata fiind de Alexandru Bocan, 42 de puncte, la egalitate de puncte cu Ioan Chiujdea.

 

 

 

 

lugoj mx z2-9Vlad Rosu a bifat doua victorii si cu un total de 50 de puncte a castigat clasa Amatorilor. Acesta a fost urmat de Alexandru Boran, 44 de puncte si Bogdan Benga, 40 de puncte.

 

 

 

La Echipe, Steaua Bucuresti a castigat titlul de campioana cu un total de 314 puncte, Moto Extrem Lugoj locul doi la o diferenta de doar 19 puncte, iar locul trei al podiumului a fost completat de Jitsu Zarnesti cu 212 puncte.

lugoj mx z2

lugoj mx z2-3

 

 

 

 

 

 

 

lugoj mx z2-4lugoj mx z2-2

 

 

 

 

 

 

 

Rezultatele complete ale competitiei de la Lugoj le puteti gasi aici: Rezultate Motocros.