Supermoto – Et.II CR (V) – Arad 09 iulie 2017

IMG_6213Campionatul Regional de Supermoto (Zona Vest), a ajuns la a II-a etapă, Clubul Aricii Supermoto fiind responsabil de organizarea acestei noi etape pe circuitul Vik Power din Arad.

Duminică 9 iulie 2017 vor lua startul clasele: 50cc, 65cc, 85cc, Hobby, Amatori si PRO. La ora 10:30 sunt programate primele antrenamente libere, iar la ora 11:30 cele oficiale. Prima manșă a clasei Hobby este programată să înceapă la ora 14:00, iar cea a clasei PRO la ora 15:00. Cea de a doua manșă începe la ora 16:00 iar festivitatea de premiere pentru toate clasele este programată să înceapă la ora 18:00.

Responsabili de bunul mers al acestui Campionat Regional sunt membrii Comisiei de Supermoto: “Maestru al Sportului” Sorin -Ariciu’- Traistaru, impreuna cu “veteranul” Mario Fantinouli si Horea Neaga.
IMG_6332Regulamentul Particular si Programul  Et.II CR (V) Supermoto – Arad 09 iulie 2017 este disponibil aici.

Calendarul Supermoto FRM al anului 2017 este disponibil aici.

La concurs pot participa sportivi din toată țara, dar vor puncta în clasamentul regional doar cei domiciliați în județele Bihor , Salaj, Satu Mare, Maramures, Bistrita, Cluj, Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj, Olt, Arad, Hunedoara, Caras – Severin, Mures, Sibiu, Alba și Timis.

Regulamentul Campionatelor Regionale de Supermoto poate fi vizionat aici.

Pentru spectatori există zone acoperite, terasă și restaurant, aceștia fiind așteptați în număr cât mai mare. La clasa PRO se anunță o cursă strânsă între TRAISTANU Constantin Sorin de la Arici Supermoto Arad și NIKOLA Krezic de la AMK Petrovgrad. Aceștia au același număr de puncte, 42, și luptă pentru a doua poziție în clasamentul regional de Supermoto.

Vă așteptăm!