Trofeul Națiunilor Balcanice la Motocros & BMU MX Et.5 – Troyan, Bulgaria 03-04.10.2020

IMG_6168Federatia Bulgara de Motociclism organizeaza la sfarsitul acestei saptamani Trofeul Natiunilor Balcanice la Motocros. Concursul se va desfasura la Troyan intre 3 si 4 octombrie 2020 si va conta si  in Campionatul European BMU de Motocros (Et 05).

Vor concura clasele: MX50 MX65 MX85 MX2 (Junior) MX1 MX si MX Senior.

Regulament Particular BMU MX05 03-04.10.2020 – Troyan, BG

Clasament BMU Motocros – dupa 4 etape

C43A8651 aaaIn contextul pandemiei de Covid-19 secretariatul general al BMU a decis ca pentru aceasta competitie sa fie respectate obligatoriu urmatoarele:

1. Doar o singură persoană este acceptată la controlul administrativ. Această persoană este adultul (pentru sportivii adulți), sau reprezentantul legal (în cazul minorilor). Temperatura sportivilor va fi măsurată pe loc (în cazul minorilor, după luarea temperaturii aceștia vor părăsi biroul). Temperatura va fi indicată pe declarație.

2. Este solicitat cu insistență ca Permisiunea de Start să fie trimisă în avans, astfel încât documentația să pregătită din timp de Federația Bulgară de Motociclism, de aceea va rugam sa transmiteti Secretariatului FR Motociclism Cererile de Permisiune de Start pana la sfarsitul zilei miercuri 30.09.2020.

3. În zona de control tehnic o singură motocicletă poate fi prezentată de o singură persoană. Nu sunt permise controale tehnice pentru grupuri sau familii.

4. În zona de așteptare (de sub Centrul de Presă), vor fi folosite doar numerele impare (pozițiile 1-3-5-7 etc.).

5. Transponderele vor fi distribuite la Controlul Administrativ. Transponderele vor fi returnate la finalul cursei a II-a în zona de Control Tehnic.

IMG_62286. Ședința cu piloții va fi postată la panourile de afișaj de la padoc și de la Controlul Tehnic.

7. Fiecare persoană care vine la Controlul Administrativ sau Tehnic va avea propriul instrument de scris (pix).

8. Piloții din România vor primi de la Controlul Administrativ câte trei permise de acces personale și unul pentru un vehicul (valabile pentru o cursă sau permanente – numai cu transmiterea pozei in prealabil).

9. Doar doi mecanici pentru un pilot sunt acceptați în zona mecanică (pentru respectivele două permise de acces va fi aplicat un abțibild special).

10. Distanțarea fizică va fi respectată tot timpul, participantii si insotitorii evoluand la eveniment pe propria raspundere, cu asumarea respectarii tuturor normelor impuse de autoritatile locale.

Toți sportivii care se deplasează la Troyan vor avea la ei completată și printată o Declarație pe propie răspundere cu care se vor prezenta la Controlul Administrativ.

Declarația pe proprie răspundere pentru adulți (în limba engleză), este disponibilă aici.

Declarația pe proprie răspundere pentru minori (în limba engleză), este disponibilă aici.