500 euro pentru fruntasii de la Hard Enduro

red bullFederatia Romana de Motociclism si Xventure Sibiu au incheiat un nou parteneriat pentru editia Red Bull Romaniacs 2014:

Din dorinta de a sprijini dezvoltarea Campionatului de Hard Enduro al Romaniei, al doilea campionat national din lume dupa cel din Marea Britanie, Xventure ofera 500 de euro discount primilor rideri din clasamentul general al CNIR Hard-Enduro 2014 la finalul lunii iunie, dupa primele 4 etape – EnduroPanorama Deva, HELL Lupeni, HECS Sibiu, HEPN Piatra Neamt.

Astfel vor beneficia de reducerea de 500 de euro din taxa de inscriere la Red Bull Romaniacs 2014 primii cinci rideri de la clasa A, primii trei rideri de la clasa B si cele mai bine clasate doua fete.

Daca dupa Hard Enduro Piatra Neamt te regasesti intre primii clasati in Campionatul National trimite-ne un e-mail la cristinab@xventure.net pentru a incepe formalitatile de inscriere. Din acel moment cel mai dificil raliu hard enduro din lume si cursa la care concurezi alaturi de cei mai buni rideri din enduro extrem va fi la doar un click distanta.

Ne vedem in Sibiu, pe 13 iulie, la verificarile administrative si tehnice pentru Red Bull Romaniacs 2014

Nota: acest discount se va aplica doar cetatenilor romani.