Anunt Important pentru ramura Viteza

C43A0871 pascotaVa informam ca in cursul celei mai recente sedinte de Birou Federal, desfasurata in 14 august 2020 inainte de primele doua etape ale CNIR Viteza, Ionel Pascota – Presedintele Comisiei de Viteza FR Motociclism si-a inaintat demisia, alegand sa paraseasca Comisia de Viteza incepand cu acea data din motive personale. Presedintia Comisiei de Viteza a fost preluata de catre domnul Cristian Ioan Muresan – Presedintele Federatiei Romane de Motociclism, astfel incat desfasurarea Campionatului National Individual al Romaniei de Viteza sa nu fie periclitata.
Dupa prima etapa dubla desfasurata la Adancata in 14-16 august 2020 urmeaza o noua etapa dubla la Plevna (Bulgaria) in perioada 9-11 octombrie 2020 si o etapa dubla finala la Serres (Grecia) in perioada 30.10-01.11 – aceasta etapa finala necesita insa confirmare in functie de evolutia pandemiei la nivel european si de restrictiile de calatorie impuse de statul elen cetatenilor romani.
Va reamintim ca cea mai slaba etapa a fiecarui sportiv se va scadea (in conditiile in care se vor disputa mai mult de trei etape), astfel incat lupta pentru Titlurile de Campion National al Romaniei 2020 este inca deschisa la toate clasele participante.
Revenim in scurt timp cu Regulamentul Particular si Programul Competitiei pentru urmatoarele 2 etape din CNIR Viteza, ce se vor desfasura la Plevna (Bulgaria) in perioada 9-11 octombrie 2020.
Ii multumim pe aceasta cale domnului Ionel Pascota pentru eforturile depuse in functia de Presedinte al Comisiei de Viteza FR Motociclism din 2014 si pana in prezent si ii uram succes in continuarea activitatii sale sportive.