Bucharest Wheels Arena Enduro Challenge 2014

 

In perioada 13 – 15 iunie, in cadrul singurului festival auto-moto si sporturi extreme din Romania, se va desfasura Bucharest Wheels Arena Enduro Challenge 2014. Pentru cea de a treia editie, organizatorii impreuna cu Adventure Ride aduc acest sport extrem si captivant pentru publicul larg dar si pentru pilotii amatori la un alt nivel  competitive. Sub forma unui concurs in manse cu calificare tip piramidala competitia se va desfasura pe toata perioada festivalului Bucharest Wheels Arena si ii va premia cei mai buni 4 piloti, duminica 15 iunie, in cadrul festivitatii de premiere generala in care vor fi premiati si sportivii castigatori al altor competitii din cadrul festivalului.

Organizatorii mizeaza pe alinierea la start a celor mai duri “gladiatori” pe doua roti cramponate cu motor care vor lupta pentru fondul de premiere destul de consistent in valoare de 1600 de euro. Toti enduristii se vor intrece intr-o singura clasa Open, alergand in ture pe un traseu de 700.

Publicul si fanii acestui sport vor putea admira aceasta competitie in zonele special amenajate din cadrul Bucharest Wheels Arena, respectiv zona de off road. Competitia se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Motociclism.