Campionatul Est – European de Viteza la Motor Park

11866495_780578522059281_7216924668010535212_nCampionatul Est – European de Viteza la Adancata

Complexul ialomitean Adancata este gazda in perioada 21 – 23 august a celei mai prestigioase curse de motociclism organizata pana acum pe acest circuit. Etapa a cincea din de Campionatul Est – European de Viteza si etapa a treia din Campionatul National de Viteza vor aduna la start peste 100 de piloti din Romania, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia si Turcia.

Cel mai asteptate dueluri sunt cele de la clasele Superbike si Supersport:
La SBK (Superbike), Robert Muresan si Cãtãlin Cazacu au dificila misiune de a se lupta cu prestigiosii piloti bulgari Krasen Kancev, Angel Karanyotov si Martin Choy.
La SSP (Supersport), Ionel Pascotã – liderul clasamentului C.E.E. – si Emil Drãghici vor da piept cu sârbul Nenad Stojanovici si bulgarii Boyko Bojinov si Svetlin Ivanov.
Debutantii români de la clasele de 600 si 1000 vor avea pentru prima datã ocazia sã-si reprezinte tara, mãsurându-si fortele cu debutantii strãini (Formula 600/1000) si sã puncteze în C.E.E., pentru a accede anul viitor la clasele SBK si SSP ale acestei competitii internationale.
Organizatorii acestei etape de CNMV – Federatia Românã de Motocilism, promotorul HoleShot Track Events si clubul Lupo Racing, în colaborare cu Century Team – sunt mândri cã au obtinut acordul de la B.M.U. pentru desfãsurarea etapei de Est-European la complexul ialomitean Adancata în premierã si doresc sã multumeascã administratiei circuitului pentru progresele majore fãcute în aceastã perioadã în lucrãrile de insfrastructurã, pentru obtinerea omologãrii internationale. Datoritã lor, cursele se vor desfãsura în sigurantã si în conditii civilizate: vibratoare, drumuri interne de acces pentru ambulante, retea electricã completã, grupuri sanitare si dusuri, paddock integral betonat, etc…
Vã asteptãm pe 21-23 august 2015 pentru cele mai spectaculoase curse de motociclism vitezã organizate vreodatã în România.