Campionatul Regional la Supermoto (Vest) – Et.1 – Arad – 28.05.2017

andre-gemes-56“Maestru al Sportului” Sorin -Ariciu’- Traistaru, impreuna cu “veteranul” Mario Fantinouli si Horea Neaga, demareaza in acest sfasit de saptamana Campionatul Regional de Supermoto.

Scopul acestui demers este acela al atragerii pasionatilor de motociclism catre circuite si competitii legal organizate. Intrecerile sunt programate astfel incat sa ofere incepatorilor un cadru sigur si organizat pentru intreceri, cat si posibilitatea antrenamentelor in vederea participarii la intrecerile Campionatului National sau Balcanic, pentru sportivii trecuti de perioada “junioratului”.

Regulamentul Particular și Programul Competiției pot fi consultate aici.

ATENTIE!: Programul de concurs poate suferi modificari in functie de starea meteo sau de numarul participantilor.

Regulamentul Campionatului Regional de Supermoto poate fi consultat aici

Calendarul Provizoriu al acestei Competitii poate fi salvat aici

Campionatul Regional de Supermoto al Regiunii Vest cuprinde următoarele județe: Bihor , Salaj, Satu Mare, Maramures, Bistrita, Cluj, Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj, Olt, Arad, Hunedoara, Caras – Severin, Mures, Sibiu, Alba, Timis.

De la momentul anuntării acestei competitii, multiplul Campion National de Motocros Mihai Stoichescu (Moto Extrem Lugoj) si-a anuntat interesul participarii in cadrul noului Campionat Regional de Supermoto!

Noua competitie regionala va pune la dispozitie tuturor pasionatilor, indiferent de varsta sau pregatire, un cadru prietenos pentru inceputul aventurii in motorsport.  Invitam astfel pe toti cei interesati sa ia legatura cu organizatorii pentru a se convinge de imensul potential al acestei actiuni.

Organizatorul atenționează că Vizita Medicală nu se poate obține în ziua concursului la traseu si vârsta minimă de participare este 14 ani. Doi sportivi pot participa la două categorii diferite cu aceeași motocicletă.  Sportivii care doresc sa puncteze in Campionatul Regional sunt obligați să prezinte la înscriere cartea de identitate pentru a demonstra domiciliul și încadrarea în zona aferentă acestei competiții. Concursul se va desfășura cu cronometraj efectuat de transpondere, iar înscrierea se închide la ora 10:00 fix.

Avand in vedere spectacolul deosebit al etapelor de Supermoto, spectatorii sunt incurajati sa participe in numar cat mai mare la aceasta competitie.

 

Foto: Andrei Gemes