Carpath Enduro Rasnov 5-6 Septembrie

11866298_1787766818116813_5696839567450305867_n Carpath Enduro este o cupa gandita pentru toti pasionatii de hard-enduro, avand trasee atat pentru Profi și Experți cât și pentru Hobby, Veterani și Fete.

Râșnovul este o zonă ofertantă când vine vorba de enduro, iar cum aici in iunie 2016 vom organiza o etapă a Campionatului European de Hard-Enduro, ne-am gândit să vă aflăm impresiile despre o parte din traseu. Așa că la început de septembrie vă așteptăm la Cupa Carpath Enduro.

Cartierul general al evenimentului, Prologul, startul în ziua din munte și festivitatea de premiere vor fi în zona numită Valea Cetății (începutul drumului care urcă din Râșnov către Poiana Brașov).

Detalii pentru concurenți:

Sâmbătă, 5 septembrie în intervalul 09:00 – 12:00 vor avea loc verificările administrative și tehnice.
La ora 13:00 – va debuta Prologul (este in stilul unei etape de endurocross, având atât obstacole create de noi cât și o serie de ”provocări” naturale). În urma timpilor obținuți la Prolog se va stabilii ordinea de start pentru duminică. Clasa Profi va avea de parcurs traseul de 5 ori, clasa Experți de 4 ori ,iar cei de la Hobby, Veterani (peste 40 de ani) și Fete de câte 3 ori.
Seara vă invităm la un barbecue party ;)

Duminică, 6 septembrie
08:30 Briefing
09:00 Se va porni pe traseu. La clasele Profi (60 de km) și Experți (50 de km) am pregătit un traseu tehnic dar cu destul de multe zone în care vă puteți recăpăta forțele și admira peisajul. Traseul de Hobby, pe care vor rula și cei de la clasele Veterani și Fete, măsoară aproximativ 40 de km și este unul în care veți avea ocazia să vă bucurați de frumusețile din zonă și să admirați peisajul, nu este nimic imposibil pe acest traseu – l-am gândit ca să vă bucurați de o ieșire cu prietenii dar în care să simțiți pulsul competiției.

Pe traseul de duminică: benzina, uleiul pentru amestec și apa sunt asigurate de către noi.

Taxă de participare: 50 de euro

Detalii pentru spectatori

Sâmbătă, 5 septembrie începând cu ora 13:00 vă invităm să vizionați acțiunea de al Prolog. Riderii au nevoie de încurajările voastre și vor să vă arate ce pot.

Duminică, 6 septembrie se va concura pe traseul care pornește și se termină pe Valea Cetății iar dacă ajungeți la ora 09:00 dimineața îi puteți vedea la start și în primele secțiuni.
Vom revenii cu ora la care se va desfășura festivitatea de premiere.

Bucurați-vă de hard-enduro, sportul moto considerat a fi cel mai complex pentru că necesită abilități de: trial, enduro și chiar motocros.

Cupa Carpath Enduro este organizată sud egida Federatia Romana de Motociclism – Oficial