Clasament General al CNIR Viteza & CE BMU Road Racing după 6, respectiv 7 etape din 2017

IMG_0673Avem satisfactia de a avea  doi piloti pe podium la clasa regina. Robert Muresan de la Vik Power Arad conduce astfel si in Campionatul European BMU si in CNIR la Clasa Superbike cu 129 de puncte, iar pe locul doi in CNIR si trei in CE BMU il avem pe Cătălin Cazacu de la SCM Timisoara.

Clasamentul general intermediar al CNIR după VI etape poate fi consultat aici

Clasamentul general intermediar Campionatului European BMU după VII etape poate fi consultat aici

La clasa Supersport, Ionel Pascotă, de la Moto-Clubul  Pascotă Ion Ilie din Timișoara conduce în calasamentul național și este pe locul trei în Campionatul European BMU si în Campionatul Interațional al CNIR. Măinescu Dan de la CSM București și Socaci Eduard de la Go Racing ocupă în prezent locurile 2 și 3 în clasamentul românesc al acestei clase.

IMG_0969La Debutanti 600 coechipierii de la Century Team: Versaci Giorgio și Bîrlădeanu Florin domină clasamentul Cupei FRM, Versaci Giorgio fiind și cel mai bine clasat pilot în Campionatul European BMU F600, respectiv locul 5. Vădășan Ciprian de la Moto-Clubul Pascotă Ilie din Timișoara se află în acest moment pe locul 3 în clasamentul Cupei FRM la această clasă.

La Debutanți 1000, cel mai bine clasat pilot în Campionatul European BMU este Cristian Guță, locul 3 după 7 etape. Acesta conduce în clasamentul național al Cupei FRM la această clasă urmat de Gherghina Valentin și Stăncălie Șerban Dorian, toți trei colegii de echipă de la Century Team Voluntari.

La SP125 Campion Național al anului 2017 este Mateș Răzvan de la Steaua București, Vicecampioană este Udrescu Cristina de la Century Team Voluntari, aceasta fiind în prezent și cel mai bine clasat pilot român în Campionatul European BMU la SP125, respectiv locul 4. Pe podiumul național al sezonului competițional 2017 a mai urcat și Gănescu Daria de la Taifun Racing GT Timișoara.

IMG_1477La Moto3 Campion Național al anului 2017 este Balazs Istvan, urmat de Sîngeorzan Alexandru și Szutor Laszlo Mihaly, toți trei de la Steaua București.

La 85cc Campion Național este Jacopo Adriano Hosciuc de la Clubul MRM, acesta reusind sa castige titlul cu maximum de puncte posibile – 100. Locurile doi și trei în clasamentul au fost ocupate de sportivii de la Steaua București: Sîngeorzan Alexandru și Kakasi Margit.

La Juniori 1 Campioană Națională este Gănescu Daria de la Taifun Racing GT Timișoara. Pe locul doi încheie anul 2017 Stănescu Răzvan, iar pe trei a terminat  Szasz Oliver, amândoi de la clubul Steaua București.

FRM felicită Campionii Naționali ai sezonului competițional 2017: Gănescu Daria, Jacopo Adriano Hosciuc, Balazs Istvan și Mateș Răzvan!

 

Foto: Marius Dincă